Detalii îngrozitoare în cazul bătrânei de 84 de ani din Vâlcea, bătută de propria fiică. “Era lovită la nas, li s-a spus că a căzut pe scări. A doua oară…”

Publicat: 24/05/2020 | 09:33
Detalii îngrozitoare în cazul bătrânei de 84 de ani din Vâlcea, bătută de propria fiică. “Era lovită la nas, li s-a spus că a căzut pe scări. A doua oară…”

Apar detalii îngrozitoare în cazul bătrânei de 84 de ani umilită și bătută chiar de propria fiică. Imaginile ar fi filmate imediat după Paște, dar astfel de scene se petreceau regulat.

De un timp, fiica bătăușă era asistentul personal al mamei sale, lucru pe care chiar ea l-a solicitat. Autoritățile locale au acceptat imediat pentru că erau la curent cu situația bătrânei.

După ce au văzut imaginile filmate după Paște, Primăria din Crețeni a schimbat asistentul care are acum grijă de bătrână, aflată la domiciliul ei.

VEZI AICI: O BĂTRÂNĂ A FOST BĂTUTĂ CU BESTIALITATE DE FIICĂ ŞI GINERE! IMAGINI ŞOCANTE ŞI POVESTEA SFÂŞIETOARE A FEMEII CARE VREA SĂ SCAPE DE ACASĂ

Între timp, în mediul online au apărut informații potrivit cărora bătrâna era constant bătută de fiică, motiv pentru care vecinii au făcut mai multe sesizări.

Ulterior, reprezentanţii Primăriei dus la domiciliul Anei Ciucă, unde au văzut-o pe bătrână “lovită la nas şi când au întrebat ce s-a întâmplat li s-a spus că a căzut pe scări. A doua oară când s-a întâmplat acest eveniment, (n. red. – de Paşte) a intervenit Poliţia (n. red. – la sesizarea la 112 a celui care a filmat agresiunea), a fost chemat SMURD-ul şi doamna în vârstă a fost internată la spital”, potrivit adevarul.ro.

BRAȘOV. Un bărbat și-a ucis mama în bătaie, după o ceartă în familie

Ordin de protecție contra fiicei bătăușe

Între timp, Poliția a deschis dosar penal pentru violență în familie, iar fiica nu se mai poate apropia de mama ei, potrivit unui ordin de restricție emis.

La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la un act de agresiune fizică exercitat de către o femeie, asupra mamei sale de 84 de ani, eveniment petrecut pe raza comunei Crețeni, sat Mrenești.

NU RATA: PE CINE NU LAȘI SĂ MOARĂ, NU TE LASĂ SĂ TRĂIEȘTI. O FEMEIE DIN DÂMBOVIȚA A FOST BĂTUTĂ CHIAR DE BĂTRÂNA PE CARE O ÎNGRIJEA

Polițiștii ajunși la fața locului au constata că cele sesizate se confirmă, împotriva femeii de 62 de ani, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar femeia de 84 de ani a fost condusă la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată.

Judecătoria Drăgășani a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile, dispunând evacuarea fiicei din locuința comună și obligația de a nu se apropia de mama ei la o distanță mai mică de 10 m”, au precizat oamenii legii.

Citește și...