O femeie a renunțat să mai meargă la sală și a făcut amor de două ori pe zi! Cum arată corpul ei acum

Autor: Daria Popa
Publicat: 14/02/2020 | 10:12
O femeie a renunțat să mai meargă la sală și a făcut amor de două ori pe zi! Cum arată corpul ei acum

Orice femeie își dorește să aibă un corp perfect, așa că pentru a obține acest lucru, multe doamne și domnișoare merg la sală. Cu toate acestea, o australiancă pe nume Rutesha a găsit o modalitate inedită de a arăta impecabil: sexul!

Rutesha, o tânără din Australia a decis că este este timpul să renunțe la abonamentele costisitoare la sală, la echipamente, dar și la efortul pe care îl depunea, pentru a arăta bine. Aceasta i-a propus iubitului său o modalitate inedită de a fi în formă amândoi și chiar le-a ieșit de minune! Cei doi au decis să facă sex de două ori pe zi, în locul exercițiilor pe care le-ar fi făcut la sala de fitness.

Partenerul de viață al Rutshei a considerat că ideea femeii este una extrem de bună, așa că cei doi au pus-o imediat în aplicare! Pentru presa internațională, Rutesha a declarat că după numai o jumătate de oră de amor a consumat nu mai puțin de 150 de calorii.

Mai mult de atât, cei doi susțin că, de când nu mai merg la sală și fac sex de două ori pe zi se simt mult mai bine și chiar au reușit să slăbească. Rutesha susține că a văzut primele rezultate asupra corpului său după numai 24 de ore! Cu toate acestea, tânăra din Australia susține că există și neplăceri atunci când alegi să faci așa ceva, pentru că poți obosi extrem de mult. „Ne-am distrat mult, iar somnul a fost cel mai bun pe care l-am avut în ultima vreme. Serotonina chiar și-a făcut efectul. Dacă nu ajungi la punctul culminant, este posibil să fii frustrat. Și dacă faci amor de duă sau mai multe ori pe zi, te poți simți extenuat. Apoi, scade entuziasmul, pentru că se întâmplă prea des” a mărturisit Rutesha, în presa internațională.

În prezent, Rutesha susține că arată foarte bine, corpul ei este tonifiat, iar fericirea i se citește pe chip!

Citește și...