O femeie de 21 de ani, însărcinată în opt luni, a murit într-un groaznic accident. Mașina s-a rupt pur și simplu în două. VIDEO

Autor: T.S
Publicat: 17/05/2020 | 09:59
O femeie de 21 de ani, însărcinată în opt luni, a murit într-un groaznic accident. Mașina s-a rupt pur și simplu în două. VIDEO

Maddie Morgan, o femeie însărcinată în opt luni din Australia și copilul ei nenăscut, și-au găsit sfârșitul, vineri, pe autostrada Great Eastern Highway, în urma unui accident îngrozitor.

La momentul accidentului, Maddie se afla pe autostradă cu iubitul ei, Jack Bryant (23 de ani). La un moment dat, o altă mașină a intrat în ei violent. În urma impactului mașina viitorilor părinți s-a rupt pur și simplu în două.

Jack Bryant nu a murit, dar se află în stare gravă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale tânărului.

Salvatorii, impresionați

John Walker, unul dintre salvatorii care a ajuns la fața locului a declarat, potrivit Daily Mail: „Inima mea merge la familia acestor doi tineri, este o totală risipă. Nu era nevoie să se întâmple. Accidentul a sunat ca o bombă detonată”.

Pasagerii care se aflau în cealaltă mașină au supraviețuit. Șoferul și pasagera din dreapta, în vârstă de 19 ani, au ajuns la spital, în timp ce tânara aflată pe bancheta din spate a scăpat, în mod miraculos, nevătămată.

Video AICI

Citește și...