O femeie de afaceri din România șochează: ”Vreau să fiu arsă și aruncată la peștișori!”

Publicat: 25/01/2019 | 08:08
O femeie de afaceri din România șochează: ”Vreau să fiu arsă și aruncată la peștișori!”

Monica Tatoiu, femeie de afaceri și care nu ezită niciodată să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă și-a găsit, astfel, mulți contestatari, vrea să fie incinerate după moarte. Ea a spus, în direct la o emisiune, că ar duri ca cenușa să-I fie aruncată în apă.

”Aș vrea să fiu arsă, iar cenușa să-mi fie aruncată în apă, la peștișori”, a spus Monica Tatoiu, la emisiunea ” Xtra Night Show”. Este cunoscut faptul că femeia de afaceri a colindat toate colțurile lumii și a povestit, de fiecare data când a călcat pragul unor posture TV, cât de fascinate a fost.

S-a întors nemulțumită din Curaçao

Monica Tatoiu s-a întors de curând dintr-o vacanță extravagantă.Ea plânge, de această data, după banii pe care i-a cheltuit în țările străine. Curaçao i-a plăcut, dar când îşi aminteşte de sumele pe care le-a lăsat acolo, izbucneşte!

„E cea mai scumpă destinaţie în care am fost! 1200 de euro de la Bucureşti până acolo! Sunt mulţi proşti pe lumea asta, dar pe mine m-au prostit olandezii (…) O masă de două persoane să te coste 150 de dolari… e mult! Nu ceva special! Nu! (…) Enorm de scumpă şi cazarea. Într-adevăr cu delfinul la uşă, dar…”, a mărturisit Monica Tatoiu.

 

Citește și...