O femeie este în stare vegetativă, după ce a fost înjunghiată în cap, în zona intimă şi mutilată. Soţul ei: “Sărutul de rămas-bun din acea dimineaţă îl voi preţui întotdeauna”

Publicat: 25/10/2017 | 12:18
O femeie este în stare vegetativă, după ce a fost înjunghiată în cap, în zona intimă şi mutilată. Soţul ei: “Sărutul de rămas-bun din acea dimineaţă îl voi preţui întotdeauna”

Qing Qing Rao, fost analist de afaceri, a fost atacată de Barry Peacham în timp ce mergea spre casă de la serviciu. Individul a înfipt un cuţit în capul femeii de 30 de ani, dar şi în alte zone ale corpului, printre care şi în vagin şi a mutilat-o în timpul violentului atac. După ce a lăsat-o inconştientă, el i-a furat geanta, telefonul mobil şi laptopul. Cruzimea de care a dat dovată atacatorul i-a şocat pe anchetatori.

Qing Qing Rao a fost găsită pe o alee din Castle Green Park, aflat în Dagenham, din estul Londrei cu răni “catastrofale”, potrivit Daily Mail. Teribilul atac a avut loc pe 13 februarie anul acesta şi de atunci ea se află în stare vegetative, iar medicii sunt de părere că nu-şi va recupera vreodată conştiinţa.

În vârstă de 26 de ani, Barry Peacham riscă să-şi petreacă tot restul vieţii după gratii.

“Pentru mine, aceasta este o crimă făcută de un răufăcător. În aceas seară, el, pur şi simplu, a pus capăt vieţii femeii de 30 de ani, care se întorcea acasă de la muncă. Acest lucru s-a întâmplat în cel mai brutal mod, înjunghiind-o în cap şi penetrându-i cu cuţitul creierul. Peacham e unul dintre cei mai periculoşi bărbaţi cu care am avut de-a face în cariera mea de poliţist care se întinde de-a lungul a peste 22 de ani”, a declarat inspectorul Gary Holmes de la Scotland Yard.

Ansgar Wenzel, soţul lui Qing Qing Rao, a spus că va preţui mereu sărutul de rămas-bun din acea zi şi că ei urmau să aniverseze 10 ani de când erau împreună.

În seara de 13 februarie a acestui an, în timp ce venea acasă de la serviciu, soţia mea de mai puţin de şase luni, partenera mea de 10 ani, cea mai bună prietenă a fost atacată brutal, jefuită şi înjunghiată de mai multe ori la câţiva metri de casa noastră. De atunci, ea este în comă şi nu se va mai trezi niciodată. Ea a fost luată într-un mod crud de lângă mine cu o zi înainte de Valentine’s Day şi cu câteva zile înainte de a aniversa 10 ani de când eram împreună pentru geanta ei şi ceea ce avea înăuntru”, a povestit soţul lui Qing Qing Rao, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și...