O femeie și un bărbat, prinși cu un cadavru într-o valiză. Informații înfiorătoare făcute publice de poliție

Autor: T.S
Publicat: 14/05/2020 | 22:48
O femeie și un bărbat, prinși cu un cadavru într-o valiză. Informații înfiorătoare făcute publice de poliție

Doi britanici, o femeie și un bărbat, au fost arestați după ce un ofițer de poliție i-a prins în timp ce cărau o valiză în care se afla un cadavru uman.

Femeia, în vârstă de doar 20 de ani, originară din Birmingham, și un bărbat în 30 de ani, din Wolverhampton, au fost arestați sub suspiciunea de crimă, după ce au fost prinși în timp ce cărau o valiză în care se aflau mai multe rămășițe umane, potrivit The Independent.

Cuplul a fost oprit pe o șosea din Coleford, Gloucestershire, marți seară, de către un ofițer căruia i s-a părut suspect comportamentul celor doi.

Ce explicații au oferit autorităților

Gloucestershire Constabulary a declarat, joi, într-o declarație: „Ofițerilor au primit o prelungire de magistraturi de 36 de ore pentru a continuă să interogheze două persoane care au fost arestate sub suspiciunea de omor.

Peste noapte, a fost acordată o prelungire de 12 ore de încredere atât pentru femeia în vârstă de 20 de ani, cât și de la Birmingham și bărbatul în vârstă de 30 de ani și din Wolverhampton.

Prelungirea suplimentară de 36 de ore a fost acordată astăzi, joi, în jurul orei amiezii, și înseamnă că pot rămâne în arest pentru interogări suplimentare.

Testele medico-legale sunt în desfășurare pentru a stabili identitatea victimei după ce resturile umane au fost găsite de poliție la scurt timp după ora 11.30 pm, marți, 12 mai. De asemenea, are loc o examinare post mortem. ”

Citește și...