O fetiță de 14 ani și-a trăit toată viața într-o cușcă! Mai șocant de-atât este modul în care a fost găsită de către polițiști lângă fratele ei

Publicat: 06/03/2019 | 16:07
O fetiță de 14 ani și-a trăit toată viața într-o cușcă! Mai șocant de-atât este modul în care a fost găsită de către polițiști lângă fratele ei

Doi soți americani au șocat opinia publică după ce s-a descoperit modul îngrozitor în care și-au crescut copiii, iar mai apoi i-au ucis!  

Vreme de 14 ani, fetița de 14 ani, pe nume Mary Crocker, a fost obligată să stea într-o cușcă, legată la gură și la mâini. Micuța vedea lumina zilei doar câteva minute pe zi, atunci când era obligată de către cei doi părinți adoptivi să gătească și să facă curat pentru ei.

Din cauza încorsetării în cușcă, trupul fetiței a rămas contorsionat, iar bătăile primite erau constante. Potrivit anchetei, când nu le-a mai fost de trebuință, fetița a fost abandonată în cușcă.

Cruzimea părinților adoptivi a fost atât de mare, mai arată datele anchetei, încât cei doi au legat-o cu bandă adezivă de o scară, încercând să-i îndrepte oasele deformate, sperând ca, astfel, să o facă la loc.

Mai șocant de-atât, s-a aflat că după ce Mary a murit, corpul micuței a fost aruncat într-o groapă aflată în spatele rulotei în care trăiau aceștia, lângă trupul fratelui mai mic!

La percheziții, polițiștii au descoperit în telefonul bărbatului o fotografie în care fetița era dezbrăcată, în cușcă. Cel mai probabil, era moartă deja.În prezent, cei doi, dar și alți trei adulți care trăiau în aceeași rulotă au fost reținuți și cercetați pentru rele tratamente aplicate minorului, agresiune și lipsire de libertate, dar și crimă.

Citește și...