O fostă studentă la Politehnică recunoaște că se prostituează: ”Câștig peste 1000 € pe săptămână!”. Cine este clientul care i-a plătit 4.000 lei pentru o oră?!

Autor: Jacqueline
Publicat: 19/10/2019 | 06:55
O fostă studentă la Politehnică recunoaște că se prostituează: ”Câștig peste 1000 € pe săptămână!”. Cine este clientul  care i-a plătit 4.000 lei pentru o oră?!

CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a redeschis rubrica fară perdea, despre sex, care răspunde tuturor dilemelor cititorilor. Psihologul Jacqueline stă, din nou, de vorbă cu cititorii fideli și oferă sfaturi în legătură cu cele mai intime probleme, găsind rezolvare pentru fiecare în parte.

„Dragă Jacqueline,

Mă numesc Mihaela, am 25 de ani, locuiesc în București și practic cea mai veche meserie din lume. Da, ați citit bine. Nu îmi este frică să recunosc acest lucru. Am fost studentă la Politehnica București, însă m-a scârbit ce am văzut acolo și, în anul III, am plecat.

La fel de bine, nu îmi este deloc rușine să recunosc că, din ceea ce fac, câștig peste o mie de euro pe săptămână. Ceea ce e foarte bine, nu?! Dar nu de asta v-am scris. Să vă zic ce problemă am. (CITEȘTE ȘI: CE A PĂȚIT O ”CORPORATISTĂ” ÎNTR-UN TRAMVAI DIN BUCUREȘTI)

Fotografiile sunt fictive, pentru a proteja identitatea cititorilor noștri

De ceva vreme, am un client fidel. Foarte fidel, aș putea spune. Are 50 de ani, are nu știu ce afaceri și arată impecabil de fiecare dată când vine la mine. M-a obișnuit cu micile cadouri sau, să le numim, atenții. Flori, parfumuri etc. Dar ultima dată m-a lăsat mască.

Mi-a dat 40 de milioane pentru o oră de sex. Da, 4.000 de RON! Nu mi-a venit să cred. Mi-a zis că este prima de fidelitate, așa s-a exprimat. Și mi-a zis că vrea să fie cu mine, că s-a îndrăgostit de mine și că vrea să mă scoată din lumea asta.

Adevărul este că și mie îmi place de el. Este un domn din toate punctele de vedere, spre deosebire de ceea ce am acasă – un iubit care mă minte și mă bate mereu. Și un leneș care trăiește pe spinarea mea, din ceea ce câștig eu. Dar stau și mă tot gândesc și mă răzgândesc și mă gândesc iar. Asta pentru că domnul în cauză este cam… însurat. Bine, el zice că divorțează pentru mine, că nu se mai înțeleg de ani buni. Dar… nu știu, chiar este o dilemă. Tu ce ai face în locul meu?” (NU RATA: CÂȚI LEI A PRIMIT BACȘIȘ O CHELNERIȚĂ DIN CENTRUL VECHI PENTRU O NOTĂ DE 20 DE LEI)

Draga mea Mihaela,

Povestea ta este una pe care, din păcate, am mai auzit-o. Și aici mă refer la fete care practică cea mai veche meserie și ajung să stea cu bărbați care nu au niciun sentiment față de ele. În primul rând, aș vrea să îți spun că tu, cu siguranță, poți să faci mult mai mult de atât. Poți să ieși oricând din această lume și poți să faci ceva care să te împlinească cu adevărat.

Nu puteam să trec peste acest subiect fără să îți spun câteva lucruri. Cred că ai nevoie lângă tine de un om care să te aprecieze, iar tu, la rândul tău, să îți dai seama cât de mult valorezi. Trebuie să faci o schimbare pentru tine și, până la a avea o relație, trebuie să găsești puterea să te lași de această meserie.

Dar, vorbind despre ce m-ai rugat tu, eu cred că trebuie să te gândești foarte bine. Ideea este că tu, la actualul tău iubit, trebuie să renunți orice ar fi. (VEZI ȘI: CUM S-A RĂZBUNAT O TÂNĂRĂ DIN BUCUREȘTI PE IUBITUL CARE A PĂRĂSIT-O)

Fie că ai sau nu lângă tine pe cineva. Nu poți să accepți să fii umilită și batjocorită de nimeni. El clar că nu te merită. Și nu te merită în primul rând pentru că nu și-a dorit ca tu, femeia de lângă el, să evoluezi, te-a lăsat acolo unde erai, pentru că i-a convenit asta. Să nu mai vorbim de bătăi și tot ce ai mai spus.

Ai grijă să nu te folosească!

Cât despre “clientul tău”… aici ai mare grijă. Tu știi mult mai bine ca mine cum se comportă cu tine, însă ai grijă ca aceste cuvinte să nu fie doar așa niște vorbe aruncate-n vânt. Dacă acest bărbat te face să simți anumite lucruri nu sta pe gânduri. Până la urmă, vârsta nu contează. Atunci când există sentimente, poți orice.

Bărbații, în general, atunci când își doresc să obțină ceva, știu să vorbească frumos, să ofere atenții… Deci fii atentă să nu cazi în capcană! Să nu cazi din lac în puț cum s-ar spune. Cu siguranță, nu meriți să treci printr-o altă decepție, după ce ai suportat umilințe și bătăi.

Scrie și tu la jacqueline@cancan.ro dacă vrei să intri în legătură cu specialista noastră

Citește și...