O lume intreaga este socata! Ce s-a intamplat cu aceasta mireasa la o nunta din Kazakhstan!

Publicat: 14/10/2014 | 20:26
O lume intreaga este socata! Ce s-a intamplat cu aceasta mireasa la o nunta din Kazakhstan!

Imagini strigatoare la cer cu o femeie din Kazakhstan care a fost bruscata si obligata sa se casatoreasca cu un barbatul care a rapit-o.

Clipul a fost filmat cu telefonul mobil si o infatiseaza pe tanara mireasca care ajunge pentru prima oara la casa barbatului viitorului ei sot, in regiunea Akmola din Kazakhstan. In timp ce invitatii petrec pe muzica traditionala, mireasa plange pe bancheta din spate a masinii.

nunta

Tanara este luata cu forta din masina si tarata pana pentru a pasi pe covorul traditional care trebuie intins in fata casei. Astfel de practici sunt la ordinea zilei in Kazakhstan, unde se crede ca mai mult de jumatate dintre nunti respecta acest tipar, miresele fiind practic rapite.

De multe ori dureaza cateva zile pana cand femeia accepta sa se casatoreasca, ele fiind tinute captive de catre familia viitorului sot. Familiile incearca sa le aduca inapoi acasa, insa de multe ori ajung sa negocieze si sa-si vanda fetele pentru bani. Autoritatile nu se implica decat foarte rar in rezolvarea acestui gen de reclamatii.

D.C.