O mai ții minte pe „strâmba lui Dodel”? S-a transformat complet și a fost fotografiată goală pușcă

Autor:
Publicat: 25/08/2020 | 19:52
O mai ții minte pe „strâmba lui Dodel”? S-a transformat complet și a fost fotografiată goală pușcă

Anii au trecut, iar „strâmba lui Dodel” a ajuns să arate ca o bombă sexy în toată regula! Mai mult, Diana Gureșoaie s-a dezbrăcat complet atât de haine, cât și de inhibiții și s-a pozat…în costumul Evei!

Diana Gureșoaie le-a luat mințile bărbaților cu ultimele fotografii pe care le-a postat pe contul ei de Instagram. „Strâmba lui Dodel” a renunțat la haine și s-a pozat super sexy, acoperită doar cu câteva accesorii de mii de euro, care îi ascundeau părțile intime.

Diana a demonstrat că orice este posibil și că atunci când există voință, te poți transforma complet. Din fata care se strâmba în fața camerelor a ajuns să fie o femeie super sexy, râvnită de toți bărbații. S-a tunat și a renunțat la hainele modeste și s-a acoperit cu piese vestimentare semnate de cei mai buni designeri și nu este de mirare că atrage atenția pe oriunde se duce.

Cum a devenit celebră „strâmba lui Dodel”

În urmă cu mulți ani, Diana Gureșoaie a venit în Capitală, acolo unde a fost numită imediat „strâmba lui Dodel”. Anii au trecut, iar fata timidă s-a transformat într-o divă selectă, care atrage toate privirile. Mai mult, se pare că a dat uitării relațiile cu fotbaliștii, căci nu-și mai concentrează atenția spre „a marca” în acest domeniu.

Apoi, s-a împrietenit cu diverse persoane din lumea bună a Capitalei și încet-încet și-a câștigat un loc printre mondenități. În 2015, Diana a părărsit România și a decis să-și încerce norocul în Dubai, acolo unde ar fi muncit ca hostess. Diana a fost apoi anchetată sub control judiciar, în dosarul ”Prostituate de lux”, fiind bănuită că ar fi fost principala furnizoare de fete pentru oameni cu bani. Unul dintre oamenii de afaceri căruia îi livra constant domnișoare de consumație era Ioan Niculaie, după cum reiese din interceptări.

Diana a devenit cunoscută după ce paparazzii au fotografiat-o alături de Cristi Tănase, în urmă cu câțiva ani buni. Imediat după aceea, tânăra și-a luat denumirea de „strâmba lui Dodel” , din cauza faptului că a început să se strâmbe în fața camerelor de filmat, dar și din cauza faptului că a fost mereu un perssonaj controversat și pus pe șotii.