O mamă a încercat să-și vândă bebelușul pe Instagram. Câți bani a cerut

Publicat: 12/10/2018 | 17:21

O rețea de trafic cu copii care vindea minori pe Instagram a fost destructurată, a anunțat poliția indoneziană. Patru persoane au fost arestate, inclusiv o mamă de 22 de ani.

Oamenii legii au fost alertați că un cont de pe rețeaua socială face astfel de „tranzacții” online. În urma unei anchete, mai multe persoane, printre care o mama și o moașă, au fost arestate.

Schimbare pe Instagram! A fost lansată o nouă funcție care elimină conturile false

Cei peste un miliard de utilizatori ai aplicaţiei pentru fotografii Instagram vor putea acum să evalueze autenticitatea conturilor acesteia, la câteva săptămâni după ce Facebook a aplicat măsuri similare, într-o încercare de a elimina conturile false de pe reţeaua de socializare, transmite Reuters, conform news.ro.

Instagram a anunţat marţi că va lansa funcţia “About This Account” (Despre acest cont), care va permite utilizatorilor să verifice publicitatea de pe contul respectiv, ţara de unde provine, modificările din ultimul al ale numelui de utilizator, precum şi alte detalii.

”Protejarea reţelei noastre de persoanele cu intenţii rele este incredibil de importantă…asta înseamnă că trebuie să încercăm să ne asigurăm că persoanele pe care le urmăriţi şi conturile cu care interacţionaţi sunt ceea ce afirmă că sunt şi să oprim jucătorii răuvoitori înainte ca aceştia să facă rău”, a spus co-fondatorul Instagram, director de tehnologie, Mike Krieger.

Citește și...