O mamă cu fetița ei de 11 luni au fost spulberate de o mașină pe trecerea de pietoni!

Publicat: 16/05/2018 | 18:15

Mama își ținea la piept fetița de 11 luni când au fost lovite în plin de un autoturism. La volanul mașinii se afla o femeie despre care martorii vorbesc că gonea cu viteză.

Accident înfiorător într-o localitate din Braşov. O mamă şi fetiţa ei de câteva luni au fost rănite grav după ce fost izbite în plin de o maşină în timp ce traversau stradă pe trecere.

Martorii susţin că autoturismul circula cu viteză mare. Trecerea de pietoni unde s-a produs nenorocirea nu era trasată pe astfalt, ci era semnalizată doar cu un indicator, relatează stirileprotv.ro.

Mama îşi ţinea la piept fetiţa de 11 luni când s-a întâmplat nenorocirea. Tocmai ce coborâse dintr-un microbuz şi voia să ajungă acasă la ceilalţi cinci copii ai ei. Era pe trecerea de pietoni şi – spun martorii – mai avea un pas până să traverseze strada când maşina a lovit-o în plin.

Martor:“A oprit microbuzul la 15 metri de trecere, femeia s-a dus s-a ajungă pe partea cealaltă, microbuzul a plecat, era vizibilitate şi şoferiţa a venit cu viteza şi le-a aruncat pe jos.”

 Maşina care a lovit-o pe mama şi pe fetiţa ei era condusă de o femeie de 47 de ani. Rudele victimei susţin că şoferiţa gonea pe şosea şi din acest motiv nu ar fi frânat suficient ca să evite accidentul.
Citește și...