O mamă și-a înecat fetița în vârstă de 3 ani în cadă pentru a se răzbuna pe soțul ei

Publicat: 08/03/2019 | 14:15
O mamă și-a înecat fetița în vârstă de 3 ani în cadă pentru a se răzbuna pe soțul ei

O mamă și-a înecat fetița în vârstă de 3 ani în cadă pentru a se răzbuna pe soțul ei. Femeia îl suspecta pe partenerul ei de infidelitate. 

Claire Colebourn, în vârstă de 36 de ani, a crezut că soțul ei, în vârstă de 38 de ani, o înșală cu o colegă de serviciu. Ca să se răzbune pe el, femeia a recurs la un gest extrem. Claire Colebourn și-a înecat fetița de trei ani, în cadă. După crima odioasă, mama a așezat trupul fetiței sale pe pat.

Înainte de a recurge la acest gest, femeia a căutat pe internet să afle dacă moartea prin înecare este dureroasă. Cea care a descoperit totul a fost bunica micuței, în ziua următoare.

Inițial, femeia a negat fapta odiaosă spunând că ea și fiica ei au făcut baie împreună însă apoi nu a știut ce s-a întâmplat. Ulterior, femeia și-a recunoscut fapt și a mărturisit că tatăl fetiței sale nu-și dorea copila în viața lui și că avea o relație extraconjugală.

„Mi-am înecat fiica. Înainte să o înec, i-am spus că o iubesc. Ea a avut încredere totală în mine. Ceea ce am făcut mă va bântui pentru tot restul vieții mele”, a spus femeia

Un proces în acest caz continuă, iar soțul femeii care și-a înecat fiica ar urma să ofere dovezi împotriva acesteia.

 

Citește și...