O milionăreasă din București+imaginea brigăzii Secția 19 și doi magnați au rupt Saint Tropezul: note de zeci de mii de euro

Publicat: 03/08/2019 | 16:17

O apetisantă milionăreasă și imaginea Brigăzii “Secția 19” s-au rupt pe manele departe de casă, tocmai la Saint Tropez. Florin Salam la maxim, Rolls Royce-uri, șampanie fină + bogații lumii pe mese. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la super-cheful care a avut loc fix ieri la Bagatelle, în celebra stațiune.

(VEZI AICI:  IMAGINEA BRIGAZII “SECTIA 19” SI PERICULOSUL S-AU SPART LA NUBA!)

Fiica unui renumit om de afaceri este, fără doar și poate, una dintre cele mai invidiate tinere din România. Își poate permite o viață de nabab și, în plus, a fost înzestrată de mama natură cu un fizic de invidiat, care taie răsuflarea tuturor. Apetisantă, o adevărată apariție.

În cursul zilei de vineri, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a întâlnit-o pe tânăra apetisantă într-un club select din… Saint Tropez! Da, pentru că acolo petrece pe durata verii. Nu era singură, ci însoţită de mai multe prietene de suflet, care fac parte din dosarul Brigăzii “Secția 19” și „șefa” modelelor din București.

Gusturi rafinate: Dom Perignon şi Armand de Brignac

De la petrecere, așadar, nu a lipsit vedeta din dosarul Brigăzii “Secția 19”. Am putea spune chiar imaginea brigăzii – (n.r. Aşa sunt poreclite fetele din dosar de băieţii din oraş), care a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale contra-cost cu mulți bărbați celebri din România, dar nu numai.

În fine… Detalii şi, iar, detalii! Cert este că party-ul a fost “udat” cum se cuvine de blondină și compania. La masa lor, sticlele cu şampanie Dom Perignon (aproximativ 30 sticle, la o.75 litri, 590 de euro bucata potrivit meniului) şi Armand de Brignac (doar două, de 1.5 litri, la doar 1.900 de euro sticla) au fost “rase” rapid. Banii nu au reprezentat, logic, o problemă pentru tinerele pline de “caşcaval” şi dornice de distracţie.

Un calcul simplu arată că, la o singură tură, la masa unde a petrecut fiica omului de afaceri și prietenele lor, s-au epuizat, pe șampaniile Don Perignon, peste 10.000 de euro! Conform unor surse autorizate, masa a fost plătită de un indian, dovadă fiind steagurile României și cel al Indiei, prezente în club. Milionarul nu s-a uitat absolut deloc la bani.

(CITEȘTE ȘI: TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT LA IBIZA, ÎNTR-UNA DIN NOPŢILE TRECUTE. S-A „GUDURAT” LA PIEPTUL LUI RONALDO!)

Au părăsit zona cu o “bijuterie” de 500.000 de euro

Indienii brigadă au făcut un adevărat spectacol în clubul Bagatelle, din Saint Tropez. Fetele s-au distrat cu zeci de sticle de şampanie, dar şi cu muzică, în principal, orientală. Florin Salam, cu celebra melodie „Saint Tropez”, a fost, din nou, solicitat de petrecăreți, care au urcat efervescenți, pe mese și s-au stropit cu șampanie fină.

Plecarea fetelor din local a fost de-a dreptul spectaculoasă. Asta dacă ţinem cont că tinerele au părăsit zona cu un Rolls-Royce Cullinan, ce aparține indianului plătitor, bolid al cărui preţ de pornire este de 500.000 de euro, mașină pe care o conduce și Michael Schmidt, “fratele” președintelui Klaus Iohannis (VEZI AICI IMAGINI EXCLUSIVE). Asta, da, viaţă!

After-party în alt club!

După ce s-a distrat la Bagatelle, aceeași echipă nu s-a dus deloc la odihnă. A continuat, practic, distracția! Au fost la L’Opera, un alt club select din Saint Tropez. Unde fetele si indienii au mai „spart” câteva zeci de mii de euro, majoritatea pe șampanii. Unele sticle au „sfârșit” chiar nedesfăcute, semn clar că milionăreasa și compania nu au ținut cont de bani. Fix cum procedează, de regulă, șeicii care nu au absolut nicio problemă când este vorba de „cașcaval”.

Nota finală a fost de peste 20.000 de euro, o nimica toată pentru milionărese. „Weekend-ul abia începe!„, a scris milionăreasa pe contul personal de Instagram.

De precizat că fetele au mai fost însoțite la distracție și de „sponsorii” grupului, un miliardar indian cu afaceri în România și un prieten de-al său. Cei doi multimilionari indieni călătoresc peste tot cu echipa de blonde și fac petreceri nemaivăzute. Ultima, ieri, la Saint Tropez. Viață de magnați, chiar de împărați, hei lele, lele… (NU RATA: SILVIA DE LA „BRAVO, AI STILL” ȘI LEXY AU FĂCUT SHOW ÎN CLUB!)

Milionăreasa, viaţă de lux!

Ţinem să precizăm că tatăl milionăresei este posesorul unei averi impresionante, iar fiica lui nu duce lipsă de nimic. “Rupe” cluburile de fiţe din Bucureşti, Paris, Cannes, Miami şi Dubai şi este mereu însoţită de prietenii ei, unii dintre aceştia fiind, să zicem, controversaţi. Printre aceștia se numără și cea care a fost implicată în dosarul “Brigada Secția 19”, fiind un astfel de exemplu, dar nu singurul.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...