“Fratele” Președintelui Iohannis a rupt Bucureștiul în două. A apărut cu primul Rolls SUV de 550.000 €!

Publicat: 13/11/2018 | 23:06

Michael Schmidt, “fratele” Președintelui Klaus Iohannis, a rupt Bucureștiul în două, după ce a apărut cu primul Rolls SUV, al cărui preț de catalog este de 550.000 de euro! (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Bolidul multimilionarului este cel mai scump 4×4 care circulă pe drumurile din România. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini absolut senzaționale cu “bijuteria” proprietarului Automobile Bavaria.

Omul de afaceri Michael Schmidt, dealer BMW, Rolls Royce, Mini, în România, s-a făcut remarcat prin relația deosebită, extrem de strânsă, cu Președintele Klaus Iohannis. Un singur detaliu este suficient pentru susținerea frazei de mai sus: în timpul alegerilor prezidențiale din 2014, actualul Președinte a dormit acasă la domnul Schmidt, pe Bulevardul Primăverii din Capitală.

(VEZI AICI: DE LA GIGI BECALI CARE ŞI-A REPARAT MAYBACH-UL CU RANGA, N-AI MAI VĂZUT AŞA CEVA! ŞI-A „CÂRPIT” ÎN STRADĂ PARBRIZUL SUPER-MAŞINII DE 200.000 E!)

Domnul Schmidt este, astăzi, cu siguranță, unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri români, ținând cont și de atuul de mai sus! În plus, ca orice boss care se respectă, conduce pe plaiurile mioritice o mașină de lux, pe care însă nu orice afacerist și-o poate permite. De ceva timp, “fratele” Președintelui României rupe Bucureștiul în două și atrage absolut toate privirile când iese în trafic, grație bolidului la al cărui volan se află.

E cel mai scump 4×4 care circulă în România!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Michael Schmidt la volanul unui superb Rolls-Royce Cullinan 4.Seats, în valoare de 550.000 de euro! Automobilul este cel mai scump 4×4 care circulă pe drumurile din țara noastră. Este un vehicul de teren care consumă, în medie, 15 litri de benzină la 100 kilometri parcurși. Are o capacitate de 6.750 cc, patru locuri și transmisie automată. Mașina pe care o conduce boss-ul de la Automobile Bavaria este, fără să exagerăm, o “bijuterie” și are toate dotările posibile.

Îmbrăcat la patru ace, Michael Schmidt s-a întâlnit, în primă fază, cu niște parteneri de afaceri, la restaurantul Diplomat, unul dintre cele mai selecte din Capitală. Acolo a zăbovit preț de câteva zeci de minute. Ulterior, “fratele” lui Klaus Iohannis s-a dus la Poesia, un alt local de lux din București. Unde a stat până aproape de închidere.

Dacă, în cursul zilei, a preferat să conducă personal Rolls-ul SUV de 550.000 de euro, pe seară, șoferul lui Michael Schmidt și-a intrat în atribuții și l-a lăsat pe proprietarul Automobile Bavaria acasă. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Michael Schmidt are o mașină unică în România

La 58 de ani, Michael Schmidt arată foarte bine

Așa cum se poate observa, Michael Schmidt arată foarte bine la cei 58 de ani pe care îi are. În ultimele luni a slăbit vizibil, semn clar că urmează o viață echilibrată din toate punctele de vedere. Într-o formă de zile mari, domnul Schmidt este, cu siguranță, un om împlinit pe toate planurile. Grație afacerilor pe care le conduce, face zeci de milioane de euro pe an și își permite aproape orice, vorba unei surse calificate chiar să-i curgă și șampanie Armand de Brignac la robinet, dacă e nevoie. De asemenea, este prieten la cataramă cu Președintele Klaus Iohannis și, nu în ultimul rând, face anumite jocuri pe sute de milioane de euro!

(CITEȘTE ȘI: ROBERTINO GEORGESCU ARE BENTLEY-URI DE 600.000 DE EURO, DAR A PLĂTIT UN SFERT DE MILION € PENTRU PRIMUL LAMBORGHINI URUS DIN ROMÂNIA!)

Un alt episod care confirmă relația strânsă dintre Klaus Iohannis și Michael Schmidt a avut loc imediat după ce politicianul a devenit primar al Sibiului, când a primit spre folosință o limuzină germană. De altfel, cât timp a fost edil, Klaus Iohannis a circulat doar cu mașini venite de la domnul Schmidt. Lucru care nu este deloc de condamnat, dacă ținem cont că respectivii doi au o super-relație. Cât timp a fost primarul Sibiului, Klaus Iohannis a primit, rând pe rând, mai multe autoturisme de lux, unele chiar unice în țară și aduse pe comandă.

Cine este Michael Schmidt

Michael Schmidt este cetățean german, membru al comunității săsești, născut în România, judeţul Braşov, sat Criț (Deutsch-Kreuz) în anul 1960. A absolvit Universitatea Tehnică din München. În timpul studenției, a devenit membru în Asociaţia Saşilor din Germania şi s-a implică activ în proiectele tineretului săsesc al grupului din München. În anul 1988 a devenit preşedintele grupului pe care îl conduce până în anul 1992.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

În 1990 s-a întors în Transilvania și a început să coordoneze activitatea centrului social săsesc. În această perioadă, a pregătit înfiinţarea Fundaţiei Saxonia şi a structurat-o ca viitor partener al centrului social săsesc, care avea ca scop sprijinirea persoanelor neajutorate din Transilvania.

După ce a împlinit 50 de ani, a înființat Fundația “Michael Schmidt”, prin intermediul căreia desfășoară și în prezent numeroase proiecte care vizează cu precădere restaurarea și revitalizarea patrimoniului săsesc în Transilvania.

A pus bazele Grupului Automobile Bavaria în 1994

Michael Schmidt deține Grupul Automobile Bavaria și MHS Truck and Bus. A pus bazele Grupului Automobile Bavaria în anul 1994 la Brașov. În clipa de față, Grupul Automobile Bavaria include cea mai mare rețea de dealeri din Europa Centrală și de Est pentru marca auto premium BMW cu locații în Bucureşti, Timișoara, Constanța, Braşov, Sibiu, Cluj, Târgu Mureș, Craiova și Arad.

Portofoliul grupului include companii care oferă servicii de valoare adaugată precum Bavaria Leasing – leasing operațional, Bavaria Broker – intermediere asigurări, Bavaria Rent – închirieri auto premium.

(VEZI ŞI: A tras Bentley-ul în faţă, a comandat un şpriţ ”ca de prânz” şi…)

Începând cu 2001, Michael Schmidt a introdus pe piața din România camioanele și autocarele marca MAN și a dezvoltat Grupul MHS Truck & Bus care astăzi include locații în toată țara: Bucureşti, Timișoara, Constanța, Braşov, Sibiu, Cluj, Bacău.

În 2006, a achiziționat dealerii BMW din München-Germania, care au devenit Grupul Autohaus Michael Schmidt cu locații în Starnberg, Wolfratshausen, Germering, Bad Tölz și Baierbrunn.

La scurt timp, portofoliul grupului este îmbogăţit cu marca de lux Rolls-Royce, prin deschiderea singurului showroom pentru acest brand din München şi a unor locații de service pentru aceste autoturisme în Baierbrunn și Bucuresti. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Grupul Michael Schmidt, incluzând divizia BMW/ MINI/ Rolls Royce, Divizia MAN și companiile de suport menționate numără aproape 1.000 de angajați în România și Germania.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...