O nouă colaborare incendiară va fi lansată la sfârşitul săptămânii: David Guetta şi Justin Bieber! Idolul pop al momentului a aruncat bomba! Află ce surpriză li se pregăteşte fanilor!

Publicat: 08/06/2017 | 14:27
O nouă colaborare incendiară va fi lansată la sfârşitul săptămânii: David Guetta şi Justin Bieber! Idolul pop al momentului a aruncat bomba! Află ce surpriză li se pregăteşte fanilor!

Justin Bieber îşi lansează piesele ajungând direct pe primele locuri în topurile din lume. Artistul de origine canadiana pregăteşte lansarea celui mai nou clip, iar armata sa de fani a primit primul teaser chiar de la el. Acesta a postat pe contul său de Twitter 13 secunde din videoclipul ce va fi lansat Vineri, 9 Iunie.

 

Colaborarea cu unul dintre cei mai în vogă DJ vine la fix pentru o vară plină de dans, iar publicul aşteaptă cu nerăbdare cel mai nou single DAVID GUETTA şi JUSTIN BIEBER. Detaliile despre numele piesei sunt puţine, dar se vehiculează numele „2U” conform hashtagului postat de Bieber. Deja ştim faptul că orice proiect în care este implicat David Guetta ajunge a fi un succes răsunător, producţiile sale fiind apreciate la nivel mondial. Colaborările DJ-ul francez cu artişti ca Nicki Minaj, Kelly Rowland, Sia, The Black Eyed Peas, Akon, Rihanna şi mulţi alţii, sunt dovada că reţeta succesului vine din fuziunea stilurilor muzicale şi o creativitate nemărginită.

Teaserul piesei ce va fi lansată Vineri, 9 Iunie ne răsfaţă cu modele Victoria’s Secret. Frumoasele Sara Sampaio şi Elsa Hosk apar în videoclipul lui Justin Bieber featuring David Guetta. Abia aşteptăm lansarea oficială dar şi să ascultăm live piesa mixată de Guetta în Bucureşti. Francezul vine pe 22 Iulie la festivalul TIMESHIFT pentru un show incredibil, cu o scenografie originală, pe cea mai mare scenă de gen din Balcani. Bilete aici

Citește și...