O nouă lovitură marca Pro TV. Tocmai s-a aflat ce s-a întâmplat după Las Fierbinți

Autor: I.D.
Publicat: 11/09/2019 | 16:03
O nouă lovitură marca Pro TV. Tocmai s-a aflat ce s-a întâmplat după Las Fierbinți

Pro TV a început toamna în forță, comedia fiind preferată de milioane de telespectatori. Marți seara, postul de televiziune a fost pe primul loc în audiențe cu noul serial Profu’, dar și celebrul Las Fierbinți.

Profu’, cu Andi Vasluianu în rolul principal (Mișu, în serial), a avut o medie de 1,3 milioane de privitori din toată țara, în fiecare minut, iar clasicul Las Fierbinți a scos o medie de audiență de aproape două milioane de telespectatori pe minut, în toată țara, cu primul episod al noului sezon, potrivit paginademedia.ro.

Celelalte posturi au difuzat producții ca: Chefi la cuțite (20:00) – Antena 1 și Lacrimi la Marea Neagră (20:00) – Kanal D.

Despre ce este vorba în serialul Profu’

Un profesor nonconformist depășește rutina de predare și își pune astfel amprenta pe educația elevilor lui dintr-o clasă cu probleme. Provocările cu care aceștia se confruntă sunt reprezentate de problemele întregii generații de adolescenți din zilele noastre, iar Profu` le va aborda într-o manieră comică.

În timp ce toți ceilalți profesori și-au pierdut speranța că cineva ar putea îmbunătăți performanța elevilor dintr-o anumită clasă, personajul Mihai Iacob (Mișu), un profesor de fizică, chimie și sport acceptă provocarea. Prin metode neconvenționale, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi și sprijin în problemele cu care aceștia se confruntă cel mai des: dependența de substanțe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Rebel și carismatic, Mișu e ca un magnet pentru elevii cu probleme. Prin metode mai puțin ortodoxe de predare și rezolvare a problemelor, Profu` reușește să depășească toate situațiile ciudate la care e expus. Mai mult, această abordare câștigă inimile elevilor pe care-i îndrumă.

Mișu nu este doar un simplu observator și consultant în dramele celorlalți, ci își trăiește și propria pasiune atunci când Ana Casian, un nou profesor în liceu, intră sub radarul său. Întreaga existență a lui Mișu va fi dată peste cap, deoarece relația lor evoluează cu viteza luminii, de la iubire până la ură și invers.

Profu` este o comedie dramatică, adaptată după serialul ”Der Lehrer”, difuzat în Germania și Ungaria, sub licență Sony.

Citește și...