O noua LOVITURA pentru sotia lui Silviu Prigoana in a doua zi de Paste! Afaceristul nu isi mai incape in piele de bucurie!

Publicat: 13/04/2015 | 11:54

Luna trecuta, vedeta Antena 1 a cerut un ordin de protectie pentru ea si pentru cei doi copii minori, impotriva sotului ei, Silviu Prigoana. Insa, instanta a respins cererea acesteia, considerand ca omul de afaceri nu reprezinta un pericol.

Au trecut aproape sase luni de cand a reizbucnit razboiul dintre Silviu Prigoana si sotia lui. Motivul? Prezentatoarea TV a decis ca nu mai poate trai alaturi de omul de afaceri, asa ca a fugit, la propriu, din caminul conjugal, alaturi minori. De atunci, cei doi soti incearca sa demonstreze ca celalalt nu este un parinte bun pentru Maximus si Eduard.

adriana bahmuteanu

Daca ea a adus marturiile invatatoarei copiilor, care sustine ca Silviu Prigoana l-a batut pe Eduard in vazul tuturor, afaceristul a dat publicitatii o filmare in care sotia sa ii face cu ou si cu otet pe cei mici. De curand, vedeta Antenei a cerut un ordin de restrictie pentru ea si copiii sai impotriva lui Silviu Prigoana.

silviu prigoana

In a doua zi de Paste, aceasta a aflat si decizia instantei, care a respins cererea ei, considerand ca afaceristul nu reprezinta un pericol pentru copiii lui minori. Astfel, Prigoana isi va putea vedea baietii oricand doreste.

 

CITESTE SI:

Adriana Bahmuteanu a ajuns la capatul puterilor! De cateva saptamani, vedeta nu se mai poate…

A slabit 20 de kilograme in 7 luni! Cum arata Adriana Bahmuteanu in lenjerie intima, acum cand nu-i mai da socoteala lui Prigoana

 

Au petrecut Pastele alaturi de mama lor!

 

Anul trecut, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au petrecut Pastele impreuna, alaturi de copii si alti cativa prieteni. Anul acesta insa,Pastele a prins-o pe prezentatoarea TV in noua sa locuinta, alaturi de Eduard si Maximus, dar si alaturi de mama ei.

 

C.B

Citește și...