Acasă » Vedete » O prezentatoare de la Pro TV, veste cumplită la medic: “Sarcina este oprită din evoluție”. Mărturiile sale îți dau fiori

O prezentatoare de la Pro TV, veste cumplită la medic: “Sarcina este oprită din evoluție”. Mărturiile sale îți dau fiori

De: Alice Zotta 05/06/2020 | 15:06

“Sarcina este oprită din evoluție” – este vedeta cumplită primită de o prezentatoare de la Pro TV în timp ce se afla în cabinetul medicului. Conform mărturiilor sale, vedeta a trăit aceste momente când a mers să își facă prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini. Ceea ce a urmat este demn de un scenariu de film cu miracole, pentru că, după ce a cerut o a patra părere, știrista a aflat că totul este în regulă cu bebelușul pe care îl purta în pântece.

Nu rata: Prezentatoarea Pro TV Lavinia Petrea rupe tăcerea! Ce se întâmplă în căsnicia ei + Poze nemaivăzute de la nuntă

Lavinia Petrea, veste cumplită la medic în timpul celei de-a doua sarcini: “Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă”

Lavinia Petrea a dezvăluit recent drama pe care a trăit-o pe când era însărcinată cu prima fetiță, Klara, și pe care a ținut-o secretă în tot acest timp. Dezvăluirea a fost făcută pe pe blogul ei, pe care și l-a lansat zilele trecute din dorința de a fi și mai mult în legătură cu persoanele care o admiră și care îi cer diverse sfaturi.

“«Sarcina este oprită din evoluție. Îmi pare rău, dar nu este activitate cardiacă» – Cu o expresie plină de compasiune, o doctoriță foarte tânără îmi spune aceste cuvinte după câteva minute bune de tăcere. Nu vedeam monitorul, nu auzeam nimic, dar îi urmăream ochii și fiecare muschi al feței, frumoasei doctorițe. Bruneta, cu fața de porțelan, foarte discret machiată. Nu o cunoșteam, nu era medicul meu, dar nu am privit-o cu neîncredere. Eram la prima ecografie de confirmare a celei de-a doua sarcini. Am intrat în clinică de mână cu soțul meu, emoționați și bucuroși că o să auzim bătăile inimii unei noi vieți. (…). M-au dus la un test de sânge pentru măsurarea hormonului HCG, specific femeilor însărcinate. Era prezent în sânge, dar nu chiar în cantitatea ideală. Am repetat testul la mai multe intervale de timp pentru că hormonul trebuie sa fie într-o continuă creștere din momentul în care apare sarcina. Al meu era, dar, iar, nu chiar cât scria la carte că ar trebui să fie”, a rememorat vedeta într-unul dintre materialele publicate pe blogul său oficial.

Află și: Lavinia Petrea, confesiuni din izolare: “Nu avem ajutor de niciun fel, nu a fost ușor”. Prezentatoarea de la Pro TV are trei copii

Cu inima frântă și un infinit de gânduri dintre cele mai negre, prezentatoarea a cerut ulterior părerea la încă trei medici.

“Am mers la o a doua ecografie la medicul care m-a asistat la prima naștere, și la care nu mersesem de prima dată pentru că nu găsisem loc în programări așa de repede pe cât doream. Am sunat-o. Era de gardă și am mers imediat să mă vadă. Și ea mi-a spus același lucru. Sarcina era oprită din evoluție, iar embrionul ori ceea ce se vedea la ecografie nici nu arăta normal și nici nu avea activitate cardiacă. A exclus posibilitatea ca sarcina să fie prea mică și din acest motiv să nu-i auzim bătăile inimii. Am stabilit să revin peste o săptămână, să mă mai vadă odată și să facem ce trebuie făcut… (…).

Peste câteva zile am mers să mai cer o părere… Fără să-i spun doctorului specialist în medicină materno-fetală despre ce este vorba, m-am întins pe patul de consultații pentru o ecografie de confirmare a sarcinii, pentru asta mă programasem… După câteva minute, aud aceleasi vorbe pentru a treia oara: nu are activitate cardiacă. Dar… «Beta HCG este tot în creștere de o săptămână de la primul test», îi spun eu, : «Nu este posibil, totuși…», insist eu. «Nu! Îmi pare rău, dar sarcina este oprită din evoluție. Valoarea în sânge a hormonului mai poate fi în creștere chiar și o săptămână după oprirea din evoluție» (un fel de inerție a organismului, îmi explică doctorul)”, a mai notat Lavinia Petrea.

Lavinia Petrea, mărturii despre copilul-miracol

În cabinetul celui de-al patrulea specialist, prezentatoarea de la Pro TV a primit minunata veste că totul este în regulă cu sarcina sa: Mă întind din nou pentru a patra ecografie în a zecea zi de la prima. Reacția doctoriței întârzia să apară. Se uita și se tot uita la ecograf, apoi ridică volumul și… se auzeau perfect bătăi de inimă! Acele bătăi pe care le auzisem și atunci când i-am ascultat pentru prima dată inima bătând lui Mathias. «Nu vreau să îți dau false speranțe și nici să mă grăbesc să îți spun că totul este în regulă cu sarcina ta, dar uite, eu văd acum un embrion care arată ca un inel cu diamant! Așa spunem noi medicii când o sarcină la început arată cum trebuie. Ai un inel cu diamant! Și are activitate cardiacă», îmi spune medicul Alina Pleșoianu. Eu mă blocasem. Acum îmi stătuse mie inima de fericire. Alina îi arată ecografia unei alte colege, pentru încă o părere, și aud iar: «Ai un inel cu diamant». Hai să ne revedem peste o săptâmână! Am ieșit din cabinet și aveam impresia că sunt învăluită în lumină. Mi se întâmplase un miracol. Eram eu și un soare. (…).

Lavinia Petrea a adus-o pe lume pe Klara pe 11 noiembrie 2016. Prezentatoarea Știrilor Pro TV a născut prin cezariană, la o maternitate privată din București, iar micuța ei prințesă a avut în prima ei zi pe Pământ 3 kg și 49 de cm. Șirul mărturiilor despre copilul-miracol al vedetei s-a încheiat cu un gest emoționant față de mamele care și-au pierdut copii în diferite circumstanțe nefericite: “Îngenunchez în fața ta, femeie care ți-ai pierdut copilul nenăscut, și îți spun cu smerenie: nu ai greșit cu nimic! Nu-ți purta vină! Privește în ochii care îți caută privirea și care au nevoie de tine. Pentru ei ești Univers!”.

View this post on Instagram

?

A post shared by Lavinia Petrea (@laviniapetrea) on

Citește și: Lavinia Petrea, o mămică tare descurcăreață! Ce sacrificii face prezentatoarea de la Pro TV pentru cei trei copii

Astăzi, vedeta a publicat pe Instagram poza de album de mai sus în care apar atât cei trei copii, dar și soțul ei. Karina, mezina familiei, a venit pe lume pe 10 august 2018, iar de atunci, viața vedetei și a lui Romulus Dan Varga s-a schimbat din nou. Formula de cinci îi face să se simtă ca niște părinți extrem de împliniți.

Lavinia Petrea s-a căsătorit în secret

În urmă cu șapte ani, Lavinia Petrea și Romulus Dan Varga s-au căsătorit în secret. Cunoscutul procuror a participat la condamnarea lui Cristian Cioacă. Prezentatoarea de la Pro TV și soțul său au împreună trei copii: Mathias, Klara și Karina.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...