O prezentatoare TV a rămas goală în fața tuturor! Imaginile fac victime pe rețelele de socializare

Autor: L.N.
Publicat: 12/02/2020 | 16:28
O prezentatoare TV a rămas goală în fața tuturor! Imaginile fac victime pe rețelele de socializare

Ilary Blasi, soția celebrului fotbalist, Francesco Totti, este de neoprit pe rețelele de socializare. Blondina de 38 de ani a fost surprinsă în ipostaze extrem de sexy, în Maldive.

Aflată în Maldive, alături de soțul său, legendarul Totti în vârstă de 43 de ani, blondina nu s-a putut abține să nu-si ispitească fanii pe internet cu fotografii extrem de sexy.

Într-una dintre imagini, Ilary Blasi apare la bustul gol, iar postarea a adunat 130.000 de like-uri. Însă nu aceasta este cea mai populară postare de Instagram-ul vedetei. Într-un clip video, italianca execută câteva mișcări de gimnastică pe malul oceanului, i-a lăsat cu ”gura căscată” pe fanii acesteia. Aproape 800.000 de oameni i-au vizualizat filmulețul.

 

View this post on Instagram

 

Bye bye paradise

A post shared by Ilary Blasi (@ilaryblasi) on

Nu este prima oară când soţia lui Totti ajunge în atenţia lumii întregi. În 2017, Ilary Blasi şi Belen Rodriguez, fotomodelul argentinian de la Big Brother din Italia, s-au sărutat în direct la TV. Momentul a venit în urma unui scandal homofob care a avut loc în timpul emisiunii, la care mass media şi fanii au reaţtionat agresiv. Sărutul a vrut să fie un apel la toleranţă faţă de preferinţele sexuale ale celor din casa Big Brother, dar şi faţă de homosexualitate în general.

 

 

Citește și...