O profesoară de biologie din București a fost scoasă la vânzare pe OLX. Iată cât au cerut elevii pentru ea

Publicat: 02/11/2018 | 12:25
O profesoară de biologie din București a fost scoasă la vânzare pe OLX. Iată cât au cerut elevii pentru ea

O profesoară de biologie din București a fost scoasă la vânzare pe OLX. Nu este nicio glumă, totul a respectat cerințele respectivului site. Bineînțeles, surpriza este uriașă, iar gluma – dacă s-a dorit a fi o simplă glumă nevinovată – poate căpăta și aspecte mult mai puțin plăcute pentru autorii ei.

Autorii sunt chiar elevii respectivei profesoare. În timpul orei de curs, cineva a fotografiat-o pe profesoară, iar apoi a ”urcat” fotografia pe OLX. Suma pe care elevii au cerut-o pentru a ”vinde” profesoara de biologie este de… 10 lei.

Normal, te poți întreba care este relația elevilor cu respectiva profesoară și care au fost motivele care au dus la un astfel de anunț surprinzător. Nu reușește să se impună în fața lor sau este atât de dură, din punct de vedere profesional, evident, încât sărmanii elevi doresc să scape de ea? Anunțul a fost postat din sectorul 2 al Capitalei.

Lăsând gluma la o parte, ar fi interesant de știut cum au reacționat cei din conducerea liceului în urma unui astfel de demers al elevilor.  În descrierea anunțului se precizează că este vorba despre o profesoară… marca Calvin Klein. Mai mult, apare și un comentariu laudativ la adresa respectivei profesoare: ”Deșteaptă foc, îi mere melița”… 

CITEȘTE ȘI: TÂNĂRĂ DIN CONSTANȚA, BĂTUTĂ PE TERENUL DE SPORT DE UN ELEV AL UNUI LICEU DIN ORAȘ

 

Profesoară de biologie scoasă la vânzare pe OLX
Citește și...