O româncă a fost găsită moartă într-o prăpastie din Italia! Ipoteza șocantă a polițiștilor

Publicat: 16/07/2018 | 09:13

Tragedie în Italia! O româncă în vârstă de 49 de ani a fost găsită moartă într-o prăpastie, după ce soțul său a alertat poliția. Femeia dispăruse de ore bune, iar bărbatul s-a speriat și a sunat la urgențe. Din păcate, femeia decedase. Autoritățile italiene au descoperit cadavrul româncei după ce au găsit geanta și încălțămintea femeii la marginea drumului. 

O româncă a murit în Italia, după ce a căzut într-o prăpastie din oraşul Teramo. Soţul ei a fost cel care a dat alarma. Femeia a fost căutată ore întregi, iar în cele din urmă autoritățile au găsit-o decedată. Mai întâi, carabinierii au descoperit lucrurile care-i aparțineau femeii la marginea drumului.

Polițiștii cred că femeia s-a sinucis

Acest detaliu suspect i-a făcut pe oamenii legii să creadă că nu a fost vorba despre un simplu accident. Pentru a recupera trupul neînsufleţit, echipele de intervenţie au avut nevoie de o macara, din cauza zonei inaccesibile. Autoritățile nu exclud ipoteza unei sinucideri. (Citește și Sinucidere sau crimă? Dramă într-o familie putred de bogată)

 

Citește și...