O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică din Italia, în faţa unui preot! Femeia i-a cerut 20.000 de euro

Publicat: 28/09/2018 | 14:05

Caz șocant în Italia! O româncă s-a dezbrăcat într-o biserică din Italia, în faţa unui preot de 80 de ani. Ea i-a cerut acestuia 20.000 de euro. Potrivit autorităților italiene, femeia a făcut asta de mai multe ori, în perioada martie- mai 2018, până când preotul s-a dus la poliţie.

Anca Drăgan, o româncă în vârstă de 35 de ani, a mers la parofia unui preot de la periferia oraşului Torino şi i-a spus acestuia, în martie, că mama ei e bolnavă şi are nevoie de ajutor, relatează observator.tv. Preotul în vârstă de 80 de ani a ascultat-o şi a încercat să afle cu ce o poate ajuta, dar femeia a început să se dezbrace în fața lui. Românca s-a repezit la preot, încercând să îl atingă în zonele intime. Preotul a refuzat-o, dar ea ar fi devenit violentă. Ca să scape de ea, preotul i-a dat 50 de euro, iar românca a plecat.

Câteva zile mai târziu, femeia a început săl amenințe. Ea i-a spus preotului că soțul ei, Dumitru, a făcut fotografii în biserică și că dacă nu le dă 20.000 de euro, fotografiile vor fi făcute publice. Bătrânul a vrut să le de-a 10.000 de euro, după ce au stabilit o întâlnire, însă în zonă era o patrulă de polițiști. În aprilie, preotul le-a dat totuși 5.000 de euro. Amenințările nu au încetat, așa că bătrânul a apelat, într-un final, la poliție. Anca Drăgan a fost arestată, dar a ieșit după ce a plătit o cauțiune de 2.5000 de euro. Românca riscă pentru fapta ei în jur de doi ani de închisoare.

 

Citește și...