O semifinală de Ligă specială se tratează cu Pariuri Speciale! Ce te inspiră să SuperPariezi la Lyon – Bayern

Publicat: 19/08/2020 | 18:01
O semifinală de Ligă specială se tratează cu Pariuri Speciale! Ce te inspiră să SuperPariezi la Lyon – Bayern

Nu ne așteptam la această semifinală de Liga Campionilor, dar pe asta o avem și trebuie să ne bucurăm de ea! E un al doilea duel franco-german, după Leipzig – PSG, câștigat la pas de francezi. Nemții și francezii or fi ei frați și epicentrul Uniunii Europene, dar la fotbal e rivalitate mare. Merkel și Macron au spus deja că sunt la multe pe aceeași lungime de undă, dar acum e fiecare cu ai lui! Șeful de la Palatul Élysée a punctat primul, dar doamna cancelar are de partea ei cea mai în formă echipă din Europa și stă liniștită în această seară! Voi cum așteptați meciul? V-ați pregătit biletele?

Deschide cont online la Superbet și fructifică la maximum fazele finale din Liga Campionilor. Regina e aproape de coroană! Ghicești cine e?

Se va juca tare, iar asta aduce faulturi și cartonașe

După ce i-a făcut Barcelonei, Bayern Munchen ar fi favorită în fața oricărei echipe de pe planetă, iar în fața lui Lyon cu atât mai mult! Da, francezii au trecut de Juventus și de Manchester City, dar Bayern are parcă ceva deosebit și în plus față de ambele. Și oricum, nu jocul deosebit e principala armă a lui Lyon în acest meci, ci chiar faptul că nu are absolut nimic de pierdut. În acest context și fără vreo urmă de respect arătat adversarului, se va da drumul la materiale. Lyon va încerca să intre tare, aproape la intimidare, la vedetele lui Bayern, iar de aici e imposibil să nu iasă multe faulturi, cartonașe galbene și, de ce nu, măcar unul roșu.

Prinde aceste pariuri la Superbet și evită rezultatul pe pronostic! Caută online toate combinațiile care te avantajează!

Mingi aruncate pe contraatac înseamnă ofsaiduri

Nu va surprinde pe nimeni faptul că Bayern Munchen va avea posesie mare în partida cu Lyon, iar francezii se vor axa pe contre și mingi aruncate în față, imediat după ce vor fi recuperate. Acest lucru, coroborat cu o sincronizare bavareză a liniei de fund a germanilor, care va juca foarte sus, îi va determina pe tușieri să ridice de multe ori fanionul, pe atacul francezilor. Ofsaiduri în meci poate fi un pariu câștigător pentru tine, mai ales că la Superbet îl poți ajusta în jos și în sus, pentru a căuta cota sau probabilitatea care te interesează!

Descarcă aplicația Superbet și pariază de oriunde, live sau premeci, pe semifinala franco-germană din Liga Campionilor!

Presiunea susținută aduce penalty-uri și autogoluri

Un alt scenariu posibil la Lyon – Bayern, la care te sfătuim să te gândești, este cel în care Bayern domină copios și reușește s-o fixeze pe Lyon în ultimii 25 de metri! Această presiune fantastică, de care Lewandowski și compania sunt în stare, îi poate obliga pe francezi să greșească, iar greșelile mari în propriul careu înseamnă două lucruri: fault, adică penalty sau autogol. Ambele pariuri sunt oferite cu cote bune pe site și în agențiile Superbet, iar dacă simți și tu că e logic ce spunem, atunci încearcă-le!

Cornerele în meci sau pe echipă, anumiți marcatori în meci sau pasă decisivă pentru un jucător sunt alte pariuri disponibile în oferta Superbet și cărora te sfătuim să le acorzi o șansă!

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER