O tânără de 26 ani a fost ucisă de un milionar, în timpul unui joc sexual

Publicat: 22/11/2018 | 15:31

O tânără de 26 de ani și-a găsit sfârșitul în timpul unui joc sexual, după ce un milionar, John Broadhurst, a ucis-o cu sânge rece. Femeia, Natalie Connolly, care avea un copil, a suferit mai mult de 40 de răni provocate în urma acelui joc sexual, fiind găsită într-o baltă de sânge.

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi ucis-o în casa în care cei doi locuiau împreună, în Kinver, West Mids. Incidentul a avut în primele ore ale dimineții de 18 decembrie 2016.

Instanța de judecată a auzit că John și Natalie consumaseră o cantitate mare de alcool și două grame de cocaină înainte să înceapă acel joc sexual periculos. Se pare că milionarul a vrut să se răzbune pe tânără după ce a descoperit că ea îi trimisese mesaje indecente unui alt bărbat, potrivit Libertatea.ro. Analizele post-mortem au arătat că femeia a murit din cauza rănilor pe care le-a suferit, în combinație cu intoxicația cu alcool.

John Broadhurst este în prezent judecat la tribunalul din Birmingham. El neagă crima și că ar fi cauzat rănile grave cu intenție. Este de așteptat ca procesul să dureze cel puțin cinci sau șase săptămâni.

Citește și...