O tânără din Brazilia, răpusă de coronavirus imediat după ce a născut gemeni

Publicat: 02/07/2020 | 20:20

O tânără din Brazilia a murit din cauza coronavirusului la doar câteva momente după ce a născut gemeni. Situația din țara sudamericană este gravă, după ce aproape 1,5 milioane de oameni au contractat Covid-19. 

Pe 12 iunie, Larissa Blanco, însărcinată cu gemeni, a fost depistată cu coronavirus, după ce a avut simptome similare unei gripe. Din nefericire, starea sa de sănătate s-a deteriorat, iar pe 26 iunie tânăra a ajuns la spital și a fost internată. 

A doua zi, a fost transferată la spitalul privat Botucatau, unde a intrat în travaliu, scrie Daily Mail. Soțul femeii, care a contractat și el coronavirus, dar s-a vindecat, a povestit că se afla în sala de nașteri atunci când copiii săi au venit pe lume. 

Tânăra a apucat să-și vadă gemenii

La scurt timp după ce mama i-a văzut pentru câteva momente pe cei doi băieți, au apărut complicații. O hemoragie puternică i-a cauzat un stop cardiac și, din păcate, femeia a murit la scurt timp, în ciuda eforturilor disperate ale medicilor. 

„Larissa a apucat să îi vadă pe cei mici și era foarte emoționată, acesta era visul ei, să devină mamă. Dumnezeu m-a lăsat cu doi îngerași de care să am grijă, iar asta îmi dă putere. Am plâns atât de mult atunci când i-am văzut pentru prima oară, a fost cel mai frumos moment din viața mea”, a spus văduvul îndurerat. 

Larissa a fost unul din cei peste 61.000 de brazilieni uciși de coronavirus, iar țara sud-americană se confruntă cu o situație greu de gestionat. 

Mai mult de 1.000 de bolnavi de Covid-19 au murit în Brazilia în ultimele 24 de ore, a dezvăluit ministrul Sănătății. Este a doua cea mai afectată țară din lume de pandemia de coronavirus, cu 1.476.884 de persoane confirmate.