O țară din Europa a interzis sexul între persoane care nu au acelaşi domiciliu, în contextul epidemiei de coronavirus! Cum și-au arătat oamenii nemulțumirea față de această măsură uimitoare

Publicat: 03/06/2020 | 07:44
O țară din Europa a interzis sexul între persoane care nu au acelaşi domiciliu, în contextul epidemiei de coronavirus! Cum și-au arătat oamenii nemulțumirea față de această măsură uimitoare

Partidele de amor între persoanele care nu au același domiciliu sunt ilegale într-un stat din Europa, în contextul epidemiei de coronavirus. Autoritățile care au votat această lege incredibilă în lupta cu dușmanul invizibil au anunțat că numărul morților a ajuns la 39.369, potrivit unui raport făcut public în această dimineață, iar numărul îmbolnăvirilor cu COVID-19 este de 277.985.

Citește și: Infectat cu coronavirus, Hu Weifeng s-a stins din viață! Recent, s-a trezit cu pielea închisă la culoare și…

Marea Britanie a interzis sexul între persoane care nu au acelaşi domiciliu, în contextul epidemiei de coronavirus

În plină pandemie, guvernul britanic a emis pe 1 iunie un nou set de măsuri, printre care se numără și interzicerea socializării în interior cu o persoană din afara gospodăriei. Presa din Regatul Unit al Marii Britanii a exploatat această măsură și a afirmat că premierul Boris Johnson interzice sexul pentru persoanele care nu au același domiciliu: “Nicio persoană nu poate participa la o întâlnire care se desfășoară într-un spațiu interior public sau privat și care presupune interacțiunea a două sau mai multe persoane”.

Până la apariția acestei legi, persoana care venea în vizită era cea care încălca regulile. Începând de ieri, ambele persoane ar putea fi urmărite penal sub noua modificare a proiectului de lege privind Reglementările Protecţiei Sănătăţii, care vor fi prezentate luni în Parlamentul britanic. Anterior, rezidenților li se permitea să își părăsească locuințele doar pentru călătorii esențiale, inclusiv pentru muncă sau cumpărarea de alimente, deși restricțiile au fost ridicate la începutul lunii mai.

Nu rata: BILANȚ. Brazilia, în doliu. Se moare pe capete din cauza noului coronavirus. S-au înregistrat peste 30.000 de decese

Ce riscă persoanele care nu țin cont de interdicţia sexuală

Presa din Marea Britanie a promovat această măsură ca “interdicţie sexuală”, deşi un ministru a spus că reglementările vizează păstrarea în siguranţă a oamenilor.

“Încercăm să ne asigurăm că nu vor fi oameni care vor sta departe de casă noaptea”, a declarat Simon Clarke, ministrul britanic, la radio LBC, a relatat antena3.ro.

Întrebat dacă regulile permit cuplurilor să copuleze în aer liber, Simon Clarke a răspuns: Este adevărat că riscul de transmitere a coronavirusului este mult mai mic în aer liber decât într-un spaţiu închis, dar, evident, nu încurajăm oamenii să facă asta”.

Deocamdată, nu se cunosc pedepsele pentru cei care încalcă noile reguli sau dacă vor fi amendați. Sunt acceptate totuși “motive întemeiate” care se referă la sportivii de elită, persoanele care participă la înmormântări, persoanele vulnerabile, lucrătorii și părinții separați care trebuie să-și vadă copiii, dar nu şi la cei care caută sex.

Află și: Vești proaste de la OMS! Oficialii infirmă teoria că noul coronavirus îşi pierde din putere: “E la fel de grav și…”

Hashtagul #sexban a devenit trend în Marea Britanie. Oamenii au făcut postări despre viaţă personală neortodoxă a lui Boris Johnson, unii au invocat lipsa legalităţii acestei prevederi, iar alţii au pus sub semnul întrebării posibilitatea aplicării acestei reguli.

Sursa foto: pexels.com

Citește și...