O văduvă a rămas pe drumuri cu cele două fete ale sale şi o nepoată, după ce casa le-a luat foc

Publicat: 09/03/2016 | 23:34
O văduvă a rămas pe drumuri cu cele două fete ale sale şi o nepoată, după ce casa le-a luat foc

Miercuri, 9 martie, înttr-un bloc din cartierul Titan a izbucnit un incendiu care a ars 40 de garsoniere. Printre păgubiţi se numără şi o văduvă împreună cu cele două fiice ale sale şi o nepoată, care acum au rămas pe drumuri.

Au rămas pe drumuri!

Zbaric Florentina şi Andreea, ambele eleve la liceu, plus mama şi nepoata lor, nu mai au unde să locuiască din această dimineaţă. Cele patru femei trăiau într-un bloc din Titan, unde, în urma unui scurtcircuit a izbucnit un incendiu care a pătruns în toate cele 40 de garsoniere aflate la mansardă. Acum, toate persoanele afectate au rămas fără casă, însă printre cele mai grave cazuri se află Dena Zbaric, care este văduvă şi îşi creşte cele două fiice de una singură. Garsoniera în care locuiau era singura lor avere. Din păcate, de miercuri, familia femeii a rămas pe drumuri şi nici bani pentru a recondiţiona casa nu are.

În urma incendiului au ars 40 de locuinţe
În urma incendiului au ars 40 de locuinţe

Momentan, cele patru femei s-au mutat într-o garsonieră, într-un bloc vecin cu cel în care au locuit până acum. Acolo, văduva, cele două fiice ale sale şi nepoata lor nu au căldură, iar femeia nu are haine să îmbrace. ”Sunt distrusă, nu ştiu ce să mai fac, nu ne aşteptam la o asemenea tragedie. Vreau să ne revenim din şoc. Nu ştiu efectiv ce să mai fac.”, a declarat Dena Zbaric, pentru CANCAN.ro.

Citeşte şi:

„Irina mi-a ascuns adevărata intenţie a familiei ei“. Nepotul celui mai bogat om din lume i-a scris „prinţesei Opticris“

N-au mai rezistat şi au dat frâu liber pasiunii! Marcel Toader şi soţia sa, amor nebun în faţa camerelor de la „Ferma Vedetelor“

Larisa Ciută