O vedetă bătută și sechestrată de iubit s-a salvat după ce a trimis un selfie cu fața tumefiată

Publicat: 01/06/2018 | 20:44

Un model celebru din Marea Britanie a reușit să scape din ghearele iubitului abuziv, care a bătut-o cu bestialitate și a sechestrat-o după o criză de furie apărută imediat ce a citit un mesaj în telefonul ei. Timp de aproape 24 de ore a durat coșmarul vedetei, care s-a ales cu capul spart, hemoragie intracraniană, iar un nerv optic a fost distrus pentru totdeauna. În cadrul unui interviu, fotomodelul a mărturisit că ar fi murit dacă nu ar fi trimis pe ascuns un selfie unui prieten. (Promotiile zilei la monitoare)

Martha Dolak, un model cunoscut din Londra, a povestit că Michael Goodwin, fostul iubit, a devenit furios după ce a citit un mesaj pe telefonul ei în care un prieten îi cerea să-l părăsească urgent pe tânărul de 30 de ani. Totul s-a întâmplat în octombrie 2017, dar abia acum a avut curajul să își facă publică trauma, scriu jurnaliștii de la The Mirror. (Reduceri mari la jocuri PC)

“Când a văzut mesajul, el s-a învinețit la față. Eram terifiată, așa că am încercat să îmi iau lucrurile și să plec. El mi-a spus că nu pot să plec și a închis ambele uși”, a declarat Martha Dolak pentru The Sun.

Martha Dolak le îndeamnă pe femei să nu stea lângă parteneri violenți

Fostul iubit are doi copii care erau în camera de lângă cea în care ea a fost bătută. După ce a fost snopită, ea a reușit într-un moment de neatenție al fostului partener să își facă un selfie și să-l trimită unui prieten, care a luat legătura cu părinții vedetei. Tatăl modelului a mers imediat la poliție.

“Nu puteam să îmi ridic capul. Ochiul meu nu se deschidea, iar fața se simțea lipicioasă de la sângele uscat”, a mai povestit Martha Dolak jurnaliștilor de la Fox News.

În vârstă de 31 de ani, Martha Dolak a decis să își facă publică trauma trăită pentru a atrage atenția celor care suferă din cauza abuzului domestic. Fostul ei partener a fost violent cu ea timp de un an și jumătate. Michael Goodwin, fostul iubit al modelului, a fost condamnat la de patru ani și trei luni de închisoare.

 

Citește și...