O vedetă de la Antena 1 s-a căsătorit în secret! Ea și-a ascuns sarcina până în luna a șaptea, când a făcut nunta

Publicat: 20/10/2019 | 13:37

O vedetă controversată de de la Antena 1 s-a căsătorit în secret. Odată cu publicarea primelor poze realizate în ziua cununiei civile s-a aflat, oficial, că este însărcinată! Ea a reușit să își ascundă sarcina până în luna a șaptea. Rochia de mireasă mulată i-a scos în evidență talia, dar și cât de mult i-a creascut burtica de gravidă.

Geanina și Costas de la “Insula Iubirii” s-au căsătorit în secret

Geanina și Costas, foști concurenți de la “Insula Iubirii”, și-au unit destinele la câteva zile bune după ce au fost dați de gol că se pregătesc să devină părinți. Ei nu au infirmat, dar nici nu au confirmat fericita veste până când au mers în fața ofițerului de la Stare Civilă și s-au căsătorit. Totul s-a petrecut în urmă cu două zile, însă s-a aflat abia în urmă cu câteva ore.

Citește și: Geanina de la Insula Iubirii a dezvăluit sexul bebelușului după ce și-a ascuns sarcina 7 luni

Geanina de la “Insula Iubirii” a strălucit la propriu în rochia de mireasă, care a fost din paiete roz și a avut o croială provocatoare… iar decolteul generos nu a lipsit. Desigur, mulți au rămas cu privirile pe burtica ei de gravidă, care este destul de mare. Vedeta emisiunii de la Antena 1 a fost cea care a dat vestea că s-a căsătorit prin intermediul unei poze cu buchetul pe care l-a avut la cununia civilă, iar mesajele pozitive au curs pe contul ei de Instagram.

Citește și: Cât de mult s-a schimbat Geanina “Insula Iubirii” după operațiile estetice 

“Casă de piatră și sarcină ușoară 😘😘😘”, “Fii ceea ce ești și spune ceea ce simți, fără ocolișuri, pentru că cei care se vor supăra nu contează, iar cei care contează cu adevărat nu se vor supăra. Felicitări, vei fi o mămică superbă și casă de piatră. Sunteți un cuplu minunat, vă apreciez și vă urmăresc cu mare drag 🤗😍😉🎉”, “Să vă iubiți și să vă respectați toată viața voastră! Casă de piatră!”, “Naștere ușoară și casă de piatră, dragilor 👼🏻❤️🤗”, “Casa de piatră, frumoșilor! Și sarcină ușoară😘 mă bucur mult pentru voi” sunt cinci dintre numeroasele mesaje strânse de postarea Geaninei Obreja cu buchetul de mireasă.