O vedetă de la PRO TV va deveni mămică! A pozat goală, deși mai are puțin și naște

Publicat: 05/03/2018 | 13:14

Familia unei vedete care s-a lansat la PRO TV se mărește. Ea este însărcinată și în curând va aduce pe lume primul moștenitor. În ciuda faptului că se află în ultimul trimetru, iar burtica de gravidă e destul de mare, artista și-a dorit să aibă parte de o ședință foto incendiară. Pe scurt, ea a renunțat la haine, iar burta de graviduță i se vede în toată splendoarea.

Brighi, fosta concurentă de la „Vocea României”, va deveni în curând mamă de băiețel. Odată cu postarea celei mai noi imagini pe Internet, ea a dezvăluit că micuțul va purta numele Iosif. Pe numele adevărat Brigitta Balogh, artista a pozat goală pentru soțul ei, care a fost fotograful pictorialului fierbinte. E drept, ea și-a ascuns zonele intime.

Cum mă vede el, Alex. #waitingforbaby #babyboy #iosif, a scris cântăreața pe o rețea de socializare.

În vârstăp de 26 de ani, Brigitta Balogh este prima artista din Romania care a colaborat cu Snoop Dogg pentru melodia „Play me like a violin”, care a strans peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube. Cântăreața a colaborat in trecut cu HaHaHa Production, casa de productie a lui Smiley, care a produs single-ul pentru rapperul american, iar pentru a gasi vocea perfecta, producatorii au ascultat zeci de demo-uri.

Brigitta Balogh, cunoscută ca Brighi, s-a căsătorit cu Alex în 2015. Anul acesta ei urmează să devină părinți pentru prima dată. Bebelușul din pântece este băiețel.

Citește și...