O vedetă Pro Tv, pe scena de la Românii au talent. Ce număr a avut: “E chiar el?”

Publicat: 09/03/2019 | 09:32

Surpriză de proporții la ”Românii au talent”. O vedetă a postului a participat în calitate de concurent și – alături de alți câțiva băieți ”bine făcuți” – a reușit să ridice sala în picioare.

Este vorba despre Remus Boroiu de la ”Ferma”, cel despre care și CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a scris de mai multe ori.  Cinci băieți, un număr de dans mai „deocheat” și tot 5 perechi de „pătrățele” pe abdomenele bine lucrate la sală. Acesta a fost cadoul de 8 martie pentru toate telespectatoarele emisiunii „Românii au talent”, din partea trupei „The Champions”, oferit sub forma unui moment de show care a îmbinat dansul cu… incitantul striptease.

„The Champions” au făcut furori pe scenă, cu un număr de dans combinat cu momente de striptease, bucurându-se din plin de aplauzele doamnelor și domnișoarelor care au făcut parte din audiența live a show-ului.

The Champions

Au obținut patru ”Da”

Florin Călinescu a decis că el nu poate juriza numărul, deoarece și-ar fi dorit, probabil, să fie unul cu domnișoare. Dar s-a bazat pe părerea reprezentantelor sexului frumos din public. Acestea s-au declarat de-a dreptul impresionate de numărul băieților.

Pentru un plus de amuzament, juratul a întrebat mai mult doamnele trecute de vârsta a treia, spre deliciul întregii audiențe. Trupa a reușit să obțină 4 de „Da” din partea juriului și urmează să incingă din nou atmosfera pe scena de la „Românii au talent”.

Remus Boroiu
Citește și...