Oamenii au crezut că nu văd bine! Cine e, de fapt, acest bătrânel care stă la coadă în supermarket

Publicat: 19/05/2020 | 09:27
Oamenii au crezut că nu văd bine! Cine e, de fapt, acest bătrânel care stă la coadă în supermarket

Un bărbat îmbrăcat în pantaloni scurți și pulover, așteptându-și rândul într-un supermarket. Nimic anormal până aici, numai că toți ceilalți cumpărători și-au dat seama că au de-a face chiar cu… președintele țării.

Totul s-a petrecut în Potugalia, iar președintele Marcelo Rebelo de Sousa i-a luat prin surprindere pe toți cei prezenți cu atitudinea sa degajată. Și, bineînțeles, faptul că s-a comportat ca un om absolut normal, stând la coadă și respectând distanțarea socială a dus la viralizsrea fotografiei și la foarte multe comentarii laudative primite din partea internauților. (VEZI ȘI AICI: VIOREL CATARAMĂ A PRIMIT REZULTATELE TESTULUI COVID-19!)

Într-o lume în care oamenii politici beneficiază de tot felul de avantaje, încercând să se situeze, la toate capitolele, deasupra tuturor, președintele Portugaliei, în vârstă de 72 de ani, a transmis – nedorindu-și neapărat asta – un mesaj… normal într-o lumea anormală.

4 mai, data relaxării restricțiilor în Portugalia

Portugalia a început relaxarea restricțiilor din 4 mai, după ce numărul infectărilor noi a început să scadă de la sfârșitul lunii martie.

”Rețeta succesului” de până acum a constat în rata extraordinar de bună de testare a populației. Cu aproape 39.000 de teste efectuate la 1 milion de locuitori, Portugalia are una dintre cele mai mari rate de testare din lume, informează antena3.ro.

De la începutul pandemiei, în Portugalia au fost infectate 29.200 de persoane, dintre care 1.231 au decedat. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL DUPĂ CE MIHAI BENDEAC A ANUNȚAT CĂ A FOST INFECTAT CU COVID-19)

Citește și...