Oamenii interlopului Ghenosu au ajuns pe mâna polițiștilor! Sunt vizați într-un dosar de…

Autor:
Publicat: 29/05/2020 | 09:34

Patru pioni importanți din Clanul lui Ghenosu au fost ridicați de polițiști. Conform unor surse judiciare, oamenii legii din Dâmbovița au reținut ieri patru indivizi cercetați pentru cămătărie și șantaj. Aceștia ar fi chiar locotenenții lui Florin Ghinea, zis Ghenosu, condamnat la rândul lui pentru proxenetism, spălare de bani și complicitate la trafic de persoane.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au efectuat 10 percheziții domiciliare, pe raza localităților Târgoviște și Pucioasa, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, faptele fiind săvârșite în perioada 2017-2020, respectiv 2019-2020. (CITEȘTE ȘI: DARIA RADIONOVA A LUAT FOC ŞI O ATACĂ PE BIANCA DRĂGUŞANU! ACUZE DURE DUPĂ CE AU APĂRUT IMAGINI CU IUBITA LUI ALEX BODI, ÎNAINTE DE OPERAŢII: „TOŢI ÎNŢELEG…”)

În urma descinderilor, au fost puse în executare 6 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pentru audieri. Se pare că printre aceștia sunt patru locotenenți ai lui Ghenosu care monitorizau afacerile clanului din Târgoviște.

Prejudiciu estimat la 20.000 de euro

La percheziții au participat luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și Argeș, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică și criminaliști.Oamenii legii au ridicat mai multe înscrisuri, telefoane mobile, substanțe susceptibile a fi cannabis, o armă neletală de tip airsoft, 19.700 de lei, 400 de lire și 500 de euro. Totodată, prin activitatea infracțională s-ar fi creat un prejudiciu estimat la 20.000 de euro. (VEZI ȘI: THEODOR, IUBITUL MARGHERITEI DE LA CLEJANI, PRIMELE DECLARAȚII. TÂNĂRUL NEAGĂ TOT: ”AM AVUT O REȚETĂ DE LA…”)

În 2018, DIICOT a organizat ziua ″Z ″ în care au căutat în acelaşi timp, în toată ţara, mai multe grupări de crimă organizată și 290 de suspecţi au fost ridicaţi. Atunci Ghenosu a reușit să scape. În mai a fugit din România, a fost dat în urmărire și a fost prins în august, în Londra, iar în februarie, anul acesta, a fost extrădat după o procedură care a durat mai mult de un an și a fost adus în România.