Oana a băgat spaima în oamenii care păzesc mormântul mamei sale! Ce se întâmplă în cimitir după parastas

Publicat: 27/04/2015 | 12:07
Oana a băgat spaima în oamenii care păzesc mormântul mamei sale! Ce se întâmplă în cimitir după parastas

Este un lucru stiut ca Oana este apriga la manaie, iar noi sai angajati de la cimitirul condus pana acum o saptamana de mama sa, Marioara, sunt cu sabia deasupra capului. Acestia nu sulfa o vorba despre ceea ce se intampla in spatele portilor cimitirului

Oana Zavoranu este fara doar si poate una dintre cele mai impulsive vedete din Romania, iar la furie ea reactioneaza imediat fara sa se gandeasca la consecinte.

Mormantul Marioarei Zavoranu
Mormantul Marioarei Zavoranu

Nici nu a ajuns bine in proprietatea cimitirului Eternitatea, ca angajatii o stiu de frica. Duminica, la cateva ore dupa ce Oana i-a facut o pomana mamei sale in secret, angajatii sustin sus si tare ca aici e “liniste si pace” de circa o saptamana.

marioara zavoranu

Nimeni nu sulfa o vorba

Angajatii cimitirului Eternitatea, care a fost ridicat de Marioara Zavoranu, sustin ca la ei nu s-a intamplat nimic, iar aici de circa o saptamana domina linistea.

marioara zavoranu

Asta in conditiile in care Oana a fost noaptea la capataiul mamei sale, fara sa fie insotita de echipe de filmare. “La noi e liniste, de o saptamana nu s-a mai intamplat nimic aici”, ne-a spus unul dintre paznicii cimitirului. Semn ca au fost intruiti sa pastreze tacerea indiferent de ce aud sau ce vad in cimitir.

Vecinii ne-au spus ca pe la vila din Afumati a Marioarei nu mai vine acum decat menajera
Vecinii ne-au spus ca pe la vila din Afumati a Marioarei nu mai vine acum decat menajera

Nu respecta datinile din batrani!

Desi datinile din batrani spun ca nu este deloc bine sa mergi noaptea in cimitir, pentru ca decedatul se rasuceste in sicriu, Oana Zavoranu a ignorant toate aceste traditii batranesti si a mers sa aprinda mamei sale o lumanare imediat dupa miezul noptii.

————————————————————————————-

CITESTE SI

Scandal fara precedent intre Zavorance! Oana si Marioara, razboi de pe patul de spital. Acuzatii uluitoare, in emisiunea Cancan.ro

Scandalul de la inmormantarea Marioarei Zavoranu a scos la iveala un amantlac incredibil! Vadim s-a iubit cu o blonda sexy?

Marioara Zavoranu a luat cu ea in mormant o adevarata avere. Detalii halucinante despre inmormantare

————————————————————————————-

De asemenea, aceleasi datini spun ca prima saptamana dupa cea luminata se numeste “Saptamana Neagra” si nu este bine sa se faca pomana. Insa, Oana a ignorant si aceste datini, impartind mancare oamenilor prezenti in cimitir: „A cheltuit 50 de milioane de lei vechi pe pachete cu fel de fel de mancaruri pentru mama sa. Tot cea ce ii placea Marioarei. Nu s-a zgarcit la bani”, a declarat un apropiat al vedetei TV, pentru CANCAN.ro.  (A.S./C.B.)
 

 

 

Citește și...