Oana a luat o decizie alarmantă, după ce problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au agravat: “Nu îmi e ruşine să recunosc asta”!

Publicat: 09/08/2018 | 15:35

Problemele serioase de sănătate ale lui Viorel Lis nu s-au ameliorat prea mult, iar lupta cu ele nu-l afectează doar pe el psihic, ci și pe soția lui, care a luat o hotărâre înțeleaptă. Dezinvoltă și având o relație apropiată cu fanii, Oana Lis a împărtășit-o internauților. Cu toții i-au trimis mesaje de încurajare și au felicitat-o pentru schimbarea din viața sa.

Citește și: Oana Lis a dat chix cu apariția ei la plajă! A îmbrăcat un costum de baie cu slip tanga

Soția fostului edil al Capitalei a decis să meargă la psiholog și a mărturisit că nu îi este rușine să recunoască faptul că deja a mers în cabinetul specialistului. Gândindu-se că poate fi un exemplu pentru ceilalți, ea a explicat că această hotărâre a luat-o atât pentru propria persoană, cât și pentru apropiați.

Citește și: Oana Lis, declarații despre starea de sănătate a lui Viorel: ”Putea să rămână paralizat”

Postarea i-a alarmat pe unii dintre fani, dar, au înțeles cât de importantă este decizia ei, mai ales, că-n urmă cu nici două luni, Oana Lis a povestit despre clipele dificile în care s-a gândit să își pună capăt zilelor.

Citește și: Oana Lis, în pragul sinuciderii. “Era clar că nu sunt bine, deși…” Singura persoană cu care mai ține legătura din familia sa

“Azi (n.r: ieri, 8 august) am fost la psiholog. Şi nu îmi e ruşine să recunosc asta. Îmi face bine mie şi celor din jurul meu, pentru că lucrez cu mine în a deveni o persoană mai bună. Voi ce părere aveți?”, a scris Oana Lis pe contul ei oficial de Facebook.

Încurajările susținătorilor nu au întârziat să apară!

“Te ajută foarte mult. Astăzi (n.r.: ieri) am fost si eu”, “Tu esti singura care poti hotărî ceea ce este cel mai bine pentru tine! Eu iti doresc sa fii fericita si nu uita ca, indiferent ce spune gura lumii, tu esti o fiinta MINUNATA! Te pup si te imbratisez cu drag!”, “Psihologeşte-te dară, să-ți fie ție bine şi doar ție! Doamne-ajută! Mult noroc!” sunt trei dintre comentariile lăsate de internauți.

“ Va puup! Mulțumesc pentrususținere si sinceritate! Apreciez 🤗” este comentariul lăsat de soția fostului primar al Bucureștiului la unul dintre mesajele puse la dezvăluirea ei.

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Lis a dat un interviu emoționant în cadrul unei emisiuni.

“Eu am învăţat de la el jocul mulţumirii, oricând poate să fie ceva mai grav şi trebuie să te mulţumeşti cu ce ai. Nu mai poate să vorbească aşa mult, vorbeşte, oboseşte, dar pot să comunic cu el. Eu privesc partea bună, pot să vorbesc mai mult eu decât el. Trebuie să cazi şi să te ridici. În ultimii ani situaţia s-a agravat şi chiar un AVC lasă urme. Recuperarea lui a fost grea, a stat atât de multe zile în spital. Are zile în care nu prea poate să vorbească şi în altele în care poate. Important este că gândeşte normal. Nu este atât de grav încât să-l supraveghez, cred că aş înnebuni. Se poate descurca singur, nu ne permitem o asistentă. Nu avem alt ajutor din partea nimănui. Dacă plec îl sun, important este că gândeşte. Se deplasează, tot îl bat la cap să facă mai multă mişcare”, a mărturisit vedeta în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Viorel Lis, operat de urgență după ce a făcut accident vascular cerebral

În vârstă de 74 de ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral pe 27 aprilie. Vă reamintim că Viorel Lis s-a operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017. Intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată. După operația suferită, Oana Lis a făcut mărturisiri şocante despre soțul ei.

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România.

Citește și...