Oana Lis a ajuns la capătul puterilor după ce starea lui Viorel Lis s-a agravat: ”Mă ascund în spatele unui zâmbet”

Publicat: 09/09/2018 | 09:25

Oana Lis a postat un mesaj pe contul de socializare, care i-a pus pe gânduri pe fanii acesteia. Totul vine după ce au apărut zvonuri că starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a agravat. 

Oana Lis trece printr-o perioadă grea, după ce starea e sănătate a soțului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat în urmă cu ceva timp și comunică din ce în ce mai greu, după cum spunea recent Oana.

„Când eram copil, îmi doream să cresc, să călătoresc, să fac tot ce-mi trece prin cap, să am responsabilități, să merg departe. În timp am realizat că era mai bine atunci, când n-aveam griji, râdeam pentru că eram mai fericită și plângeam fără teama de a da dovadă de fragilitate. Spuneam ce gândesc și mi-am impus să nu mint. Să fiu un om sincer, dar să nu confund sinceritatea cu lipsa bunului simț. Când mi se spunea că voi duce dorul acelor zile…spuneam că așa sunt adulții. Astăzi…deseori mă ascund în spatele unui zâmbet. Acum realizez că, în sufletul meu stă ascuns un copil care tot mai are nevoie de susținere, dragoste și afecțiune‘ a fost mesajul postat de Oana Lis, pe Instagram.

Ultima imagine cu Viorel Lis

În ultima perioadă, Oana Lis s-a plâns că Viorel Lis are probleme grave de sănătate. În presă s-a speculat că fostul edil ar fi „pe moarte”, iar soția lui a alimentat aceste zvonuri prin diferite declarații îngrijorătoare. Se pare, însă, că lucrurile nu sunt chiar atât de grave, și că Viorel Lis și-a găsit „tratamentul”.

Viorel Lis și-a luat soția de mână și au plecat la locul lui preferat. Fostul politician își găsește alinarea la păcănele. Nu a mers singur ci alături de Oana Lis, care a și imortalizat momentul.

Citește și...