Oana Lis, făcută praf de fani dintr-un motiv incredibil: „Arată nașpa rău! Presupun că este nouă modă, să…”

Publicat: 21/07/2020 | 19:20
Oana Lis, făcută praf de fani dintr-un motiv incredibil: „Arată nașpa rău! Presupun că este nouă modă, să…”

Oana Lis a ieșit din nou în evidență fără să pe rețelele de socializare. Fanii săi observă orice detaliu cât de mic și nu o iartă niciodată, chiar dacă este vorba câteodată de niște gafe…nesemnificative.

Recent, soția fostului edil al Capitalei a postat pe contul de Instagram un selfie, mai de aproape, ce-i drept. Un ochi ager a văzut că blondina și-a depășit puțin conturul buzelor.

Citește și: Oana Lis a dat lovitura! Ce și-a cumpărat vedeta cu banii pe care i-a strâns pe durata pandemiei. “Am reușit să…”

„Fă ceva în legătură cu aplicarea rujului ! Arată nașpa rău/ Presupun că este nouă modă, să aplici pe lângă buze cu ruj…omiterea conturului/ Șterge-te de ruj, că te ai mâzgălit! 🙄”, sunt doar o parte dintre reacțiile celor care o urmăresc în mediul online.

Imaginea care a agitat apele

S-a schimbat în ultima perioadă

Oana Lis s-a schimbat radical. Soția fostului primar al Capitalei a devenit un om nou. A lăsat în spate petrecerile și viața haotică și s-a concentrat pe dezvoltarea ei personală. Oana a terminat două facultăți și o serie de cursuri , care au ajutat-o enorm. Acum ea a devenit psihoterapeut și se concentrează asupra carierei sale.

Într-un interviu acordat pentru casino-magazine.ro, Oana Lis a vorbit despre felul în care s-a schimbat viața ei și despre afacerea pe care a pus-o pe picioare, de când și-a deschis propriul cabinet.

„Eu în ultimii ani am făcut psihologie, dezvoltare personală și am învățat că trebuie să fiu eu bine cu mine… Credeam că este egoism să mă iubesc pe mine, să mă pun pe mine pe primul loc, credeam că e un lucru rău să fiu furioasă. Este o stare foarte, foarte normală. Trebuie să știi să îți reglezi singură stările… În ultimii patru ani am investit 20.000 de euro în educația mea”, a declarat Oana în cadrul interviului.