Oana Lis, îndurerată: “S-a stins un învingător”

Publicat: 16/09/2018 | 11:05

Oana Lis a avut lacrimi în ochi, după ce a aflat o veste foarte tristă. O persoană cunoscută, care se lupta cu o maladie mortală, a pierdut lupta la viață. Îndurerată, soția fostului edil al Capitalei a distribuit anunțul care a îndoliat lumea sportului din România.

Citește și: Oana Lis a ajuns la capătul puterilor după ce starea lui Viorel Lis s-a agravat: ”Mă ascund în spatele unui zâmbet”

Oana Lis, îndurerată după moartea maratonistului Robert Cadar: “S-a stins un învingător”

Oana Lis a simțit multă durere în suflet, după ce a citit una dintre știrile care anunța că alergătorul Robert Cadar a murit la doar 40 de ani, după o luptă crâncenă cu o formă rară de cancer. Cu ochii înlăcrimați, vedeta nu și-a găsit cuvintele potrivite ca să își exprime suferința pe care o simte, după ce aseară, la ora 20:03, ea a aflat vestea tristă. Astfel, soția lui Viorel Lis doar a distribuit un articol, fără să scrie nimic în dreptul său. Alte trei prietene virtuale de-ale vedetei au repostat link-ul publicat de ea pe pagina sa de Facebook.

Oana Lis este afectată de moartea sportivului Robert Cadar. Sursa foto: Facebook

Citește și: Oana Lis a făcut publică o poză dintr-un salon de oncologie. Fanii au izbucnit în lacrimi când au văzut mesajul

Vedeta a intrat în depresie din cauza problemelor de sănătate ale soțului ei, Viorel Lis

Citește și: Oana Lis, în depresie din cauza problemelor de sănătate ale lui Viorel Lis. Ipostaza în care a fost surprinsă în miez de noapte

Vara aceasta soția lui Viorel Lis a dezvăluit că urmează cursurile unei facultăți de psihologie, merge la un psihoterapeut și participă la diferite cursuri pe această temă: depresia și metodele de luptă împotriva ei.

Viorel Lis, operat de urgență anul acesta

Citește și: Oana Lis, în pragul sinuciderii. “Era clar că nu sunt bine, deși…” Singura persoană cu care mai ține legătura din familia sa

În vârstă de 74 de ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral pe 27 aprilie. Vă reamintim că Viorel Lis s-a operat de colecist în luna noiembrie a anului 2017. Intervenția chirurgicală a fost extrem de delicată. După operația suferită, Oana Lis a făcut mărturisiri şocante despre soțul ei.

Oana și Viorel Lis, unul dintre cuplurile controversate de la noi

Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România.

Citește și...