Oana Lis mai are un hop de trecut pentru a termina Facultatea de Psihologie: ”Viorel mă ascultă la lecții”

Publicat: 18/06/2019 | 23:23

Oana Lis mai are un hop de trecut pentru a termina Facultatea de Psihologie. Blondina are însă un ajutor de nădejde! Viorel Lis o ascultă la lecții.

Oana Lis s-a apucat în urmă cu câțiva ani de facultate și a decis să facă Psihologia, pentru a putea profesa ulterior în domeniu. Practic să se angajeze și să fie pe picioarele ei. Până atunci însă, blondina mai are un hop de trecut: licența, care va fi în luna iulie.

Însă Oana Lis are un ajutor de nădejde. Fostul edil al Capitalei este cel care o ascultă la lecții. (CITEȘTE ȘI: OANA LIS, ULTIMA SOLUȚIE: A BĂGAT LA PĂCĂNELE! NOROCUL I-A SURÂS)

„Am decis să mă reinventez, am trecut prin multe în toți acești ani alături de Viorel, dar problemele m-au făcut mai puternică. De aceea am vrut să fac facultatea de Psihologie, m-a ajutat să înțeleg mai bine oamenii. Mai am un hop. Am terminat cu note bune, în primii 15 din facultate, mă aștept ca și la licență să mă prezint la fel de bine. Viorel mă ascultă la lecții”, a spus Oana Lis, pentru Click!

Oana Lis, singurul sprijin pentru Viorel Lis

Oana Lis a vorbit și despre perioada grea prin care a trecut în ultima vreme, după ce fostul edil al Capitalei a făcut un atac cerebral vascular. Singurul sprijin pe care îl are Viorel Lis în momentul de față este Oana care îi este alături necondiționat, la bine și la greu. (VEZI ȘI: OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI CÂND A AUZIT CARE ESTE ULTIMA DORINȚĂ A LUI VIOREL LIS, ÎNAINTE DE A MURI)

Din păcate de câteva zile lui Viorel nu îi este foarte bine. El este singurul om din viaţa mea care mi-a dat echilibru, siguranţă, a fost puterea de care aveam nevoie. Sunt alături de el la bine şi la greu!Binele făcut în viaţă se întoarce sub alte forme. Dupa AVC ar fi putut să nu mai meargă, să nu mai vorbească. A primit de Sărbători doar 5 mesaje, a fost trist. Dar a realizat că poate, dacă avea mai multe mesaje, nu mă avea pe mine. D-zeu îţi ia pe o parte şi îţi dă pe alta. Am fost şi noi supăraţi. Te simţi pierdut, oamenii te uită. Ne este foarte greu cu pastilele şi analizele. Are o pensie foarte mică. Singurele persoane pe care le iubesc sunt Viorel şi bunica mea, amândoi sunt în vârstă. Dar viaţa nu ştii ce îţi rezervă”, a spus Oana Lis, în urmă cu ceva timp.

Citește și...