Oana Lis, prinsă în fapt cu Nicolae Guță. Viorel Lis a avut un șoc

Publicat: 03/02/2019 | 14:12

Oana Lis și-a surprins toți prietenii virtuali cu o postare de pe pagina sa de socializare. Iar mesajul pe care l-a alăturat respectivei fotografii i-a accelerat pulsul lui Viorel Lis. Este știut că Oana nu se ferește să publice unele poze… compromițătoare, așa că nici de această dată nu a avut rețineri. 

În fotografie, Oana stă pe o canapea roșie alături de… Nicolae Guță. Și par a se simți foarte bine împreună, mai ales că Oana are mâna stângă așezată peste mâna celebrului manelist. La rândul său, acesta zâmbește ca și cum ar ști mai mult decât vrea să arate. Evident, o astfel de fotografie l-a pus pe gânduri pe Viorel Lis.

”A trecut pe langa mine șansa de a face un copil !!!! Dar n-a fost pentru mine!!!🤣😬😜, a fost mesajul postat de Oana Lis în dreptul fotografiei. 

Oana Lis și Nicolae Guță

Citește și: OANA LIS, MESAJ SUBLIMINAL DESPRE PARTIDELE DE SEX CU SOȚUL EI, CARE ARE 74 DE ANI

Oana Lis nu ascunde faptul că sunt perioade în care are mare nevoie de bani. Capitolul financiar fiind, așa cum scrie ea, un motiv principal de ceartă în cupluri.

„În orice cuplu, poate numai la milionari nu sunt certuri pe bani. Cred că în orice cuplu, unul dintre motivele de ceartă este capitolul financiar. Şi eu şi Viorel suntem aceeaşi zodie, Peşti, şi amândoi suntem cheltuitori, dar pentru că eu fac cumpărăturile, plătesc facturile, nu realizează. Am început să îmi fac liste cu program în Excel cu ce cheltuiesc, renunţ la alte lucruri, de exemplu, nu mi-am mai cumpărat haine. Ca să dau un pont pentru doamne, toate rochiile pe care le aveam de seară sau lungi, mi le-am tăiat la croitor, ca să le port ziua”.

Mai mult, Oana Lis recunoaște că își cumpără lucruri de machiaj mai ieftine și sunt zile – vă vine să credeți sau nu – când nu are… 10 lei.

”Da, nu îmi mai cumpăr haine pentru că dau prea mulţi bani şi îmi cumpăr lucruri de machiaj mai ieftine, ca să pot să ies, pentru că aceasta este plăcerea mea. Abia aştept să termin facultatea ca să mă angajez şi eu. Sunt zile în care nu am bani şi mă împrumut, dar sunt zile în care nu ştiu… Cheltuiesc 300 de lei, 500 de lei, 1000 de lei într-o zi, nu ştiu, depinde, dar sunt zile în care n-am 10 lei, acesta este adevărul, mie nu-mi place să mă ascund după deget, să mă dau mai bogată decât sunt. De multe ori, îmi plătesc prietenii când ies în oraş”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Citește și: OANA LIS, RĂPUSĂ DE DURERE. DIN PĂCATE, VIOREL LIS ARE ÎN CONTINUARE GRAVE PROBLEME DE SĂNĂTATE

Citește și...