Oana Radu, atac la Oana Zăvoranu şi soţul ei după ce i-a cântat la nuntă lui Pepe! A făcut-o praf pe brunetă: ”Are foarte multe intervenţii chirurgicale, şi-a pus faţete, şi-a scos implanturile”

Publicat: 07/12/2017 | 09:07

Oana Radu a lansat un atac la adresa Oanei Zăvoranu după ce aceasta şi-a împărţit hainele pe care nu le mai purta oamenilor nevoiaşi. Cântăreaţa a abordat toate subiectele sensibile din viaţa brunetei fără niciun menajament.

Oana Radu a urcat în Youtube un nou videblog în care vorbeşte despre Oana zăvoranu. Cu această ocazie, cântăreaţa mărturiseşte că-i plăcea mai mult cuplul Oana Zăvoranu-Pepe, deşi subliniază faptul că a participat la nunta artistului cu Raluca Pastramă.

”O să spun ceva ce probabil o să o supere pe Oana şi pe soţul ei: mie îmi plăcea foarte mult de cuplul Oana Zăvoranu-Pepe. Daaa… spun asta având în vedere că eu i-am cântat la nuntă lui Pepe, asta pentru că fetiţa lui cea mare era înnebunită după piesa cu ”TU”. Sunt convinsă că amândoi sunt fericiţi în relaţiile pe care le au, că sunt iubiţi şi iubesc la rândul lor, doar că, na, mi se pare că erau un cuplu perfect, poate că aşa se vedea din afară. Sunt pro faptului că nu are un copil până la vârsta asta”, a spus Oana Radu.

Cântăreaţa a ţinut să precizeze că o apreciază de divă pentru felul în care arată, însă a ţinut să puncteze câteva dezacorduri pe care le are faţă de comentariile acesteia despre aşa-numitele ”mocangioaice”: ”Da, probabil că are şi bani cu ce să se întreţină, dar probabil e şi gena. Am primit foarte multe mesaje că are foarte multe intervenţii chirurgicale, că şi-a pus faţete, că şi-a scos implanturile… Eu cred că dacă ai nişte complexe sau dacă îţi permiţi să faci ceva mai bine pentru tine cred că ai dreptul să o faci.

La aspectul fizic, tatuajele alea mi se pare că nu i se potrivesc deloc. Clar, o invidiez pentru că este foarte slabă şi invidiez toate slăbănoagele pentru că, na, oricât aş încerca să ţin regim tot voi fi toată viaţa, hai să nu zic ”pufoasă”, cât bine făcută. Mi s-au părut ciudate unele postări pe care le-a făcut pe Facebook despre îngeri, nu ştiu dacă le-a făcut doar ca să atragă atenţia, dar mi s-au părut ciudate. O urmăresc pe Oana şi unele chestii mi s-au părut deplasate.

Mi se pare frumos pentru că a vrut să-şi doneze lucrurile pe care nu le mai poarta. Dacă femeia asta nu anunţa pe Facebook că vrea să-şi doneze hainele, cum le mai dona?! Faptul că nu toţi moştenim averi nu e vina noastră. Eu, de exemplu, vin dintr-o familie foarte săracă, crescută doar de mama mea, împreună cu bunici. Da, nu mă pot compara cu Oana Zăvoranu, însă e o ruşine să pretinzi ceea ce eşti. Nu am împrumutat niciodată haine pentru evenimente, nu ştiu la ce s-a referit. Dacă m-aş duce la evenimente, m-aş duce în hainele mele. Nu înseamnă că eu sunt mocangioaică dacă cineva se hotărăşte să-mi trimită un cadou: luciuri de buze, o pereche de pantofi, o geantă – ştiu eu! Tu, persoană publică, eşti o persoană care poţi influenţa o masă de oameni să cumpere produsul X. Oana spunea că plăteşte absolut pentru toate serviciile pe care le face: coafat, epilat etc. Dar mi se pare normal pentru că Oana are foarte, foarte mulţi bani. Da, recunosc, că merg des în saloane şi mi se propune să fac barter. Eu răsplătesc cumva oamenii de acolo. Eu dacă fac cumva un barter, oamenii care fac serviciul respectiv primesc bacşiş”.

Citește și...