Oana Roman a intrat la dietă! Cum arată meniul ei

Publicat: 19/04/2019 | 22:52
Oana Roman a intrat la dietă! Cum arată meniul ei

Ultima perioadă a fost benefică pentru silueta Oanei Roman, care a cunoscut o transformare în bine, iar la asta au contribuit cele două aspecte foarte importante: sportul și dieta! 

Silueta Oanei Roman a trecut de-alungul timpului prin multe transformări, și oricât ar fi negat ea că nu au afectat-o comentariile răutăcioase, iată că vedeta s-a decis că este timpul să facă o schimbare, iar rezultatele sunt deja vizibile.

Oana a slăbit foarte mult, iar fanii ei s-au grăbit să o felicite, dar și să-i dea sfaturi cu privire la stilul vestimentar pe care ar trebui să-l adopte.

Oana eu admir foarte mult omul care ești. La mulți ani și multă sănătate!!! Aș vrea totuși să-ți sugerez o idee, anume, pune-te mai mult în valoare, ai slăbit și arăți foarte bine, renunță la volane, eu personal cred ca ar trebui să porți rochii drepte fără niciun fel de adaos pe șolduri, mi-ar place foarte mult să te văd și într-o astfel de ținuta. Te pup și îți doresc multă sănătate!”, i-a scris o admiratoare.

Vedeta a vorbit despre regimul pe care îl ține și spune că nu este deloc greu de respectat.

Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, a spus Oana pentru viva.ro.

Citește și...