Oana Roman a refuzat să-și micșoreze stomacul pe gratis. Care a fost motivul

Publicat: 25/02/2019 | 21:49

Oana Roman a refuzat să-și micșoreze stomacul pe gratis. Iar motivul l-a dezvăluit însăși vedeta.

În noul an, Oana Roman și-a propus să aibă mai multă grijă de ea, să adopte un stil de viață sănătos și să scape de kilogramele în plus. Puțină lume însă știe că vedeta a avut oportunitatea de a fi supusă unei operații de micșorare a stomacului… pe gratis! Ea însă a refuzat să facă acest lucru. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN SI MARIUS ELISEI S-AU “INCINS” LA ZIUA FETITEI LOR. DECLARATIA SOTULUI CARE A DERANJAT-O PE VEDETA)

„Am un prieten care a făcut această operaţie şi m-a bătut şi pe mine la cap. Nu eram deloc convinsă că vreau să fac chestia asta. M-a rugat frumos. Mă duc la respectivul, la consultaţie. O consultaţie care costă 500 de lei şi durează 15 minute şi domnul ala mă cântăreşte, mă măsoară. Îmi spune că am un surplus (…) îmi zice „Eu te operez, gata”. Costă enorm, multe mii de euro. Plec acasă.

Trece o perioadă şi mă sună un realizator de televiziune să-mi propună să fac această operaţie. Am spus că nu vreau, eu nu am de slăbit 30-40 de kilograme. E o operaţie care poate avea repercusiuni şi nu mă interesează să fac acest lucru. Nu l-am făcut. Puteam să o fac, dar trebuia să mă duc la televizor pentru chestia asta. Nu mi-am dorit niciodată să fac aceasta operaţie. Cunosc oameni care au făcut această intervenţie, dar într-adevăr au probleme. Eu prefer să slăbesc natural, cu o dietă şi proceduri recomandate de specialişti”, preciza Oana Roman, în urmă cu ceva vreme.

Oana Roman vrea să scape de gușă

Oana Roman este foarte mândră că nu are nicio intervenție estetică până la vârsta de 43 de ani, însă sunt mici lucruri pe care vrea să le corecteze. Vedeta vrea să scape de gușă și a început un proces de remodelare, de care este extrem de mulțumită și spune că rezultatele au început să se vadă după doar două ședințe. (VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE OANA ROMAN A AJUNS LA SPITAL: ”RESPIRAM GREU, AVEAM TENSIUNE…”)

„De 2 săptămâni am început un proces de remodelare corporală… Unul dintre procedee este acela care mă scapă de gușă în cateva ședințe… Iată cum se vede conturul bărbiei după doar 2 ședințe. Și bărbia e sculptată mult mai mult față de data trecută. După două ședințe”, a spus Oana Roman.

Am aproape 43 de ani și nicio intervenție estetică, mai știu multe femei, chiar foarte frumoase care au reușit să rămână dezirabile fără să apeleze la operații estetice. Multe femei, însă, se automutileaza într-o goană nebună după o perfecțiune care nu există”, a mai explicat vedeta.

Citește și...