Oana Roman a rupt legătura cu tatăl și sora ei. “O mare durere! Nu a venit niciodată să…” MOTIVUL

Publicat: 07/02/2020 | 14:26

Oana Roman a vorbit despre relația pe care o are cu membrii familiei sale, ocazie cu care a dezvăluit că a rupt orice legătură cu tatăl și sora ei. Vedeta a mai precizat că singurele persoane care contează pentru ea în clipa de față sunt mama și fiica ei.

Citește și:  OANA ROMAN, MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE DESPRE TATĂL EI: „O SĂ ZICĂ LUMEA CĂ LUCRURILE ASTEA NU SE SPUN PUBLIC”

Relația cu tata s-a răcit foarte mult. Practic, el s-a îndepărtat treptat-treptat. Am luat lucrurile ca atare, înțeleg că așa a gândit el să facă. Nu știu dacă a făcut-o din proprie inițiativă sau forțat de împrejurări. Încă sper să se regleze lucrurile și să simt că am un tată în viață și lângă mine, parte din viața mea și a Isei, mai ales. Nu a venit să o vadă de aproape un an și, de când ne-am mutat, nu a dorit să vină să vadă casa, probabil și pentru că nu vrea să o întâlnească pe mama. Pentru mine, însă, e o mare durere, întrucât îmi doream să se bucure pentru această realizare a mea și pentru că îmi doream ca Isa să fie parte din viața lui. Este singura lui nepoată. Și, pentru ea, el este practic un străin.

Nu cred că l-a văzut de zece ori în șase ani. Îl vede la TV uneori și mă întreabă de ce nu vine tataie să o vadă, și eu chiar nu știu ce să-i răspund. Nu a venit niciodată cu un cadou de ziua ei sau de Crăciun. Doar acum un an, de ziua ei, a venit și i-a adus 100 de lei. De atunci, cred că nu l-a mai văzut decât o singură dată. L-am sunat acum câteva luni să-l rog să ne sfătuim în legătură cu școala la care să o dau, mi-a spus că nu poate vorbi și că mă sună el înapoi. A sunat după două luni, pe 26 decembrie, dar nu i-am răspuns, fiindcă eram cu ea la spital, făcuse gripă și se simțea foarte rău. Nu mi-a dat niciun mesaj de Crăciun, nici de Revelion, nici de ziua mea, de Sf. Ion. Mai mult nu am ce să spun, trageți voi concluziile”, a declarat Oana Roman potrivit viva.ro.

NU RATA: OANA ROMAN, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE S-A ÎMPĂCAT CU MARIUS ELISEI: ”NU VREAU SĂ PIC ÎN PENIBIL ȘI SĂ…”

“Nu s-a oferit să o ajute pe mama!”

Oana Roman este dezamăgită inclusiv de sora ei, Catinca. Aceasta din urmă a evitat să se implice atunci când mama lor, Mioara, s-a confruntat cu probleme de sănătate.

Este un subiect despre care nu vreau să vorbesc prea multe. Ultima oară am vorbit în vară, când i-am spus că mama nu mai are unde să stea și că trebuie să o iau la mine. Nu s-a oferit să ajute și, de atunci, nu mi-a mai dat niciun telefon sau mesaj”, a mai spus Oana Roman.

Citește și...