Oana Roman a stat de vorbă cu Bianca, după vestea despățirii de Victor Slav: “M-am întâlnit cu ea a doua zi“

Autor: Anca Toma
Publicat: 10/07/2018 | 11:25

Oana Roman a stat de vorbă cu Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce s-a aflat vestea despărțirii de Victor Slav. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că blondina era foarte liniștită și senină și că hotărârea lor de a se despărți a fost gândită de ambii parteneri. (Citește și: Cum l-a cunoscut Oana Roman pe Mitoșeru: ”Semăna cu Michael Jackson!”)

Eu m-am intalnit cu Bianca a doua zi dupa ce s-a aflat ca s-a despartit de Victor. Iubitul Denisei de la Bambi i-a facut o petrecerea surpriza iubitului in acest club, pe care-l promovez eu, iar Bianca a fost una dintre invitate. Am stat de vorba, mi s-a parut senina… Cred ca ei au luat o decizie de comun acord, au ajuns la concluzia ca nu pot fi impreuna si ca mai bine pentru fiecare dintre ei ar fi sa se desparta. Ea mi s-a parut „zen”, linistita. Se vede ca a fost o hotarare precedata de multa gandire, nu a fost niciun scandal. Bianca si Victor sunt doi oameni maturi care au decis sa se desparta.„, a declarat Oana pentru wowbiz.ro.

Gest impresionat făcut de Bianca Drăgușanu pentru Oana Roman

În 2015, Oana Roman și Bianca Drăgușanu și-au adresat cuvinte dure, iar toată lumea credea că niciodată cele două nu se vor împăca. Însă timpul a demonstrate contrariul, Bianca Drăgușanu a făcut un gest impresionant pentru Oana Roman, la care aceasta nici nu s-ar fi gândit. În timp ce fiica lui Petre Roman a fost internată în spital, a dat un mesaj pe rețelele de socializare, în care solicita ajutorul, iar blondina a fost prima care i-a răspuns și s-a oferit să meargă la spital, să îi ducă tot cee ace avea nevoie.

In urma cu un an si jumatate, m-am internat in spital cu grave probleme de sanatate. Intr-o seara, aveam nevoie de ceva. Am dat mesaj pe grupul meu de fete si pe facebook si singura care mi-a raspuns la zece seara, desi avea copil mic acasa, a fost Bianca Dragusanu. Mi-a spus, la ora aia, „Oana acum vin la spital la tine sa-ti aduc ce-ti trebuie”. Eu nu puteam sa ma deplasez, iar Marius era acasa cu cea mica. Bianca a fost singura care a venit la mine la spital si mi-a adus portocale, apa si alte lucruri. Nu o sa uit asta niciodata! Nu m-as fi asteptat niciodata la asa ceva! A fost un gest impresionant. In astfel de momente iti dai seama cine este cu adevarat alaturi de tine„, a declarat Oana pentru wowbiz.ro.

Citește și...