Oana Roman, desființată după ce l-a făcut impostor pe Cumpănașu: ”Ești cât butoiul lui Dincă” A făcut public mesajul scandalos

Autor: Keva Iosif
Publicat: 06/10/2019 | 14:09
Oana Roman, desființată după ce l-a făcut impostor pe Cumpănașu: ”Ești cât butoiul lui Dincă” A făcut public mesajul scandalos

Indignată de modul în care Alexandru Cumpănașu, candidat la prezidențiale, a făcut avere, Oana Roman și-a exprimat un punct de vedere foarte acid la adresa lui. Vedeta a primit acum un mesaj de amenințare din partea unui simpatizant al acestuia. 

Oana Roman a făcut acuzații dure la adresa lui Alexandru Cumpănașu, după o dezvăluire în presă cu privire la averea lui.

Domnul ăsta a încasat 187 000 de euro pt 3 broșuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Întrebare: câți mari scriitori contemporani de valoare au încasat 187 000 de euro în 2 luni pentru vreo carte publicată?”, s-a adresat ea, indignată, prietenilor virtuali de pe facebook.

Mesajul ei vine în urma materialului publicat de ziarul Libertatea, potrivit căruia asociația lui Alexandru Cumpănașu ar fi reușit să ia un milion de lei de la Ministerul Culturii pentru niște broșuri copiate de pe google și wikipedia.

Informația a atras nemulțumirea vedete. “Așa caracter are, se dădea bărbat! :))) plin de bani pe banii statului cu texte copiate de pe net! Un impostor oribil”, a scris vedeta.

După ce a publicat acest mesaj, Oana Roman s-a trezit asaltată de jigniri venite din partea simpatizanților lui Cumpănașu, iar printre ele au fost și amenințări:

Mi Am exprimat decent o opinie , pt ca e dreptul meu să am opinii atata timp cat păstrez un ton civilizat ! Votanții…

Publicată de Oana Roman pe Duminică, 6 octombrie 2019

Citește și...