Oana Roman, despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama ei: „Probabil că va trebui scos”

Publicat: 03/12/2019 | 13:40
Oana Roman, despre problemele de sănătate cu care se confruntă mama ei: „Probabil că va trebui scos”

Oana Roman a anunţat zilele trecute pe reţelele de socializare că mama ei a ajuns din nou la spital, din cauza unor dureri. Acum, vedeta vorbeşte despre problemele de sănătate cu care se confruntă Mioara Roman, afecţiuni specifice vârstei pe care o are, urmează să împlinească 80 de ani.

Se simţea un pic obosită, îmi spunea că o doare un pic acolo, un pic acolo. Înaintează în vârstă… eu nu vreau să realizez lucrul ăsta, dar mama împlineşte 80 de ani la anul. Are o problemă la colecist, care probabil că va trebui scos la un moment dat. Ea are un diabet, nu este insulino dependentă.

Ia pastile şi îl ţine cumva sub control, dar de la o anumită vârstă diabetul începe şi afectează diverse alte lucruri. Are şi mici probleme cu inima, adică câte puţin în mai multe locuri să spunem. I-au simplificat cumva tratamentul. Nu are nimic major, doar că sunt afecţiunile vârstei, a spus Oana Roman la emisiunea „Răi da’ buni”.

Câți ani avea Oana Roman când și-a pierdut virginitatea

Oana a mărturisit că și-a pierdut virginitatea atunci când avea 17 ani, chiar în casa părinților săi. Și mărturisește că mama sa o sfătuise să nu umble ”cine știe pe unde”, spunându-i că a mult mai bine vină acasă. Chiar și însoțită de prietenul ei.

„Mamă e cea mai șmecheră mamă din lume. La 17 ani veneam cu prietenul și dormeam cu el acasă. Ea îmi zicea să vin acasă decât să umblu cine știe pe unde” , a mărturisit Oana Roman.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020