OANA ROMAN, dezamăgită de tatăl ei chiar de ziua sa de naştere! Ce a făcut PETRE ROMAN:,,A refuzat să...‘’

Oana Roman a organizat o petrecere cu ocazia zilei sale de naştere, iar alături de ea au fost membrii familiei, dar şi foarte mulţi prieteni. Cel care a lipsit a fost tatăl ei, Petre Roman, care doar a sunat-o, dar nu i-a trimis niciun cadou,  nici măcar un buchet de flori, lucru de care Oana a rămas dezamăgită.

Vedeta a mai spus că nu ţine legătura nici cu mama ei, Mioara, de când s-au despărţit, acesta a refuzat să mai comunice cu fosta soţie.

"Tata m-a sunat de ziua mea. Asta a fost tot. M-a sunat, mi-a spus <<La mulţi ani>>. Nu mi-a trimis niciun cadou, nu mi-a trimis flori, nu a venit să mă vadă şi deci azi nu e aici. (...) Nu o sună(n.r.: pe Mioara Roman). De când s-a despărţit, el a refuzat să mai vorbească vreodată cu ea, deci clar nu a sunat-o", a declarat Oana Roman.

Oana a dezvăluit că este decisă să demareze un proiect important în televiziune. 

"Dacă nu ar fi fost ea mi-ar fi fost mult mai greu. Dacă preţul ca ea să fie perfectă este să fiu eu puţin bolnavă nu mai contează. De trei luni stau prin spital. Urmează ca după Paşte să mă duc iar la un control. Vreau să o ştiu pe mama bine. Şi mama mea are problemele ei. Vreau să reîncep un proiect important în televiziune", spunea vedeta.

 

Citeste despre:oana roman, zi de nastere, petre roman, dezamagita


Share On Facebook