Oana Roman, la cuţite cu tatăl ei! Vedeta nu-l poate ierta pe Petre Roman pentru ce i-a făcut

Publicat: 02/02/2017 | 07:53
Oana Roman, la cuţite cu tatăl ei! Vedeta nu-l poate ierta pe Petre Roman pentru ce i-a făcut

Oana Roman a primit o nouă lovitură din partea tatălui ei! Vedeta a mărturisit că l-a sunat şi că a sperat până în ultimul moment că Petre Roman va da un semn sau va veni să-i fie alături în momentele grele.

Oana Roman şi-a condus, miercuri, mătuşa pe ultimul drum însă tatăl ei nu a venit să îşi ia rămas-bun de la femeie sau să-i fie alături fiicei sale.
Vedeta a spus că a vorbit cu Petre Roman înainte ca mătuşa ei să-şi dea ultima suflare, iar acesta i-a cerut să-l anunţe când se va întâmpla şi după aceea a dispărut. Fiica fostului premier este extrem de indignată de faptul că tatăl ei nu a mai dat niciun semn apoi.
„În momentul în care Rodica s-a dus duminică la prânz, recunosc că eu nu am putut să stau lângă ea. Catinca a fost lângă ea până în ultimul moment. Eu am sunat familia. L-am sunat şi pe tata şi m-a întrebat ce se va întâmpla. Primele ore nu am ştiu ce şi cum voi face. Când am ştiu tot, i-am trimis un mesaj cu toate informaţiile, unde , adresa, m-a rugat să fac lucrul ăsta şi l-am făcut. Marţi dimineaţă am depus-o la capelă, între timp au venit diverşi, prieteni, diverşi. Eu nu am vrut să fac public lucrul ăsta. Am mulţumit celor care m-au ajutat.Când am ajuns astăzi la Biserică, m-am uitat să văd coroanele. Am constatat că din partea lui tata nu era nimic. Am sperat că până ajungem la cimitir să facă ceva. Eu nu mă aşteptam să vină. Nu am văzut nimic. Nu am găsit nicio urmă, flori, coroană, jerbe. Astăzi i-am dat un mesaj şi l-am întrebat de ce nu a trimis o coroană şi nu mi-a răspuns. Aşa va face şi când va muri mama?”, a declarat Oana Roman.

Citește și...